Nieuwe activity tracker van Fitbit: Charger

Nieuw: Fitbit Charge activity tracker

Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de activiteiten die je dagelijks onderneemt, dan is de Fitbit Charge activity tracker zeker iets voor jou! De Fitbit Charge activity tracker houdt namelijk de gehele dag je activiteiten bij en motiveert je bovendien om meer te bewegen. Ideaal als je het lastig vindt om jezelf te motiveren goed in beweging te blijven. De Fitbit Charge activity tracker is echter ook zeker een leuke gadget als je geïnteresseerd bent in hoe gezond je nu eigenlijk leeft.

Wat kun je met de Fitbit Charge?

Qua activiteiten kun je bijvoorbeeld denken aan het aantal stappen dat je zet, een bepaalde afstand die je aflegt op een dag, het aantal trappen dat je loopt tijdens je werk of in huis, het aantal minuten dat je actief bezig bent en de hoeveelheid calorieën die je verbrandt. De Fitbit Charge activity tracker houdt bovendien bij of je elke nacht wel genoeg slaapt. Hij registreert automatisch wanneer je in slaap valt.

Maak verbinding met je smartphone

Fitbit ChargeHet leuke aan de Fitbit Charge activity tracker is dat je deze kunt verbinden met je smartphone. Door middel van de activity tracker kun je inkomende oproepen ontvangen op het display van de Fitbit Charge. De Fitbit Charge activity tracker is verder voorzien van een wekkeralarm met trilfunctie. Je wordt elke morgen wakker gemaakt, zonder dat jij je partner tot last bent.

Kortom, om gezond en fit te blijven is dit sporthorloge van Fitbit een echte aanrader!

Sport horloge shop: + uitstekende support + snelle levering + voordelige prijzen.
Sporthorloges helpen je bij je trainingen en de route die je hebt gelopen of gefietst. Er zijn sporthorloges voor sporten als hardlopen, fietsen, fitness, zwemmen en multi-sporten als triathlon. Ook leverbaar in combinatie met een hartslagmeter.
Fitbit Charge, activity tracker

Auteur: Hans Baakman, IP adres: 92.111.163.32, Website: http://www.sport-horloge-shop.nl/product/fitbit-charge-zwart/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


artikelplanner.nl Webutation

3-niche-links

3 NICHE LINKS

BUURMAN EN BUURMAN

.

...