Virtuele berging

Haal meer uit je woning met een virtuele berging

Is het niet zonde dat we een groot deel van onze woonruimte vaak gebruiken voor spullen die we eigenlijk (bijna) nooit gebruiken? Die spullen die je maar één keer per jaar – of nog minder – gebruikt, nemen daarmee ruimte in beslag die je iedere dag op een betere manier zou kunnen benutten. Zeker in grote steden in de Randstad – Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam – is ruimte daarvoor veel te kostbaar. Zonde!

Doe meer met je berging

We zijn er inmiddels aan gewend om foto's, video's en andere digitale bestanden in een cloud omgeving te hebben staan. Dropbox, of google drive bijvoorbeeld. Voordeel daarvan is dat je altijd toegang hebt tot je bestanden. Altijd overzicht. Maar, zolang je ze niet gebruikt heb je er geen omkijken naar.

Dat kan nu ook met je fysieke spullen. Met de bewaar-app van Inbox Storage. Maak een foto van de spullen die je wilt opslaan, kies online het abonnement dat bij je past, en klaar! Nooit meer de deur uit om opslagruimte te huren. Inbox haalt, bewaart en brengt je spullen. Overal in de Randstad, maar ook daarbuiten: check snel of we al opslagruimte in de buurt aanbieden van waar jij woont.

Ruimte voor jezelf

Doordat wij je maximaal ontzorgen, houd jij tijd over om zelf de ruimte om te zoeken. Bijvoorbeeld in het Vondelpark

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


artikelplanner.nl Webutation

3-niche-links

3 NICHE LINKS

.

...