6 nagelverzorging tips

Er zijn veel dingen die van invloed zijn op de conditie van je nagels. Wanneer je goed verzorgde nagels hebt, laat je aan anderen zien dat je jezelf kunt verzorgen. Als je een visitekaartje afgeeft en men ziet jouw vieze, te lange of misschien wel kromme nagels dan zal je automatisch een onverzorgd beeld creëren. Voor een opleiding of cursus in de nagelmarkt kun je bij Nailbar aankloppen. Wij geven je alvast een paar handige tips om jouw nagels goed te onderhouden.

Lang betekent niet altijd mooi

De gewenste nagellengte kan per persoon verschillen. Het is daarentegen wel van belang om je nagels op tijd te knippen. Te lange nagels kunnen namelijk breken of scheuren. Daarnaast kan je onbewust andere personen of dieren pijn doen met je nagels.

Droge nagels?

Heb jij last van droge nagels die splijten of inscheuren? Maak dan gebruik van een nagelverharder. Dit middel sterkt ze aan en zorgt ervoor dat deze langer kunnen groeien zonder splijten of scheuren. Hoelang je dit middel gebruikt, kan per persoon verschillen. Vaak is twee weken echter al voldoende.

De juiste manier om nagellak te verwijderen

Als je nagellak aanbrengt, zal deze er ook weer een keer vanaf moeten. De stof aceton die in veel nagellak removers zit, zorgt ervoor dat je nagels uitdrogen. Koop daarom altijd acetonvrije removers om dit probleem te voorkomen.

Mosterd na de “nagels”

Het klinkt misschien raar, maar als je een week lang je nagels in mosterdolie drenkt, krijgen ze een glanzende tint. Wrijf dit 8 tot 10 minuten lang elke dag op je nagels. Dit proces zorgt ervoor dat de bloedcirculatie toeneemt en je dus een glanzend resultaat krijgt.

Stop met nagelbijten…

Een vrij bekend fenomeen, maar waarom is het eigenlijk zo slecht? Nagelbijten kan zowel je nagels als je tanden aantasten. Het speeksel bevat namelijk nagel verzwakkende enzymen. Ook zitten er veel bacteriën onder je nagels die jij tijdens het nagelbijten in je mond krijgt.

Nailbar is een nagelgroothandel én opleider.
nagelproducten

Auteur: Maike, IP adres: 80.113.202.17, Website: http://www.nailbar.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Gezondheid Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930