Aan de slag in de Bouw of de Techniek?

VNOM is een groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Zoek jij een (nieuwe) uitdagende baan in de bouw of techniek? En wil jij snel aan de slag? Dan kunnen wij jou helpen. VNOM begon in het bemiddelen van technisch uitvoerend personeel in de vakgebieden Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek, Procestechniek, Koeltechniek en Metaal. De afgelopen jaren zijn we uitgebreid met de vakgebieden Bouw en schildersbranche. Wij hebben voornamelijk veel mooie klanten in Zuid-Holland, maar zijn ook daarbuiten actief. Van Rotterdam tot Amsterdam en van Utrecht tot Breda. Een mooi gebied waar jij aan de slag kan. VNOM Technisch uitzendbureau Rotterdam heeft 1 kantoor. Deze is centraal gelegen in Rotterdam op het bedrijventerrein vlakbij de Brienernoord. Goed bereikbaar met zowel de OV als de auto. Waarom VNOM?

 
Plezier
Plezier staat bij ons op nummer 1. Plezier in ons werk, met elkaar en iedereen waar we mee samenwerken. Wij willen dat iedereen plezier heeft aan onze werkzaamheden beleeft en daar krijgen wij energie van.
 
Verbinden
Verbinden daar zijn we dagelijks mee bezig. Dit is dan ook de kern van onze organisatie. Wij verbinden de juiste mensen met de juiste bedrijven. Wij zorgen voor de beste match. 
 
Specialist
Wij zijn specialist in de markt voor het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Onze consultants komen zelf ook uit de techniek en weten waar ze over praten. Onze slogen is dan ook: Bemiddelaar in de Techniek.
 
Kwaliteit
Bij ons staat samenwerking centraal. Zowel met de kandidaat als met de bedrijven. Door duidelijke afspraken en communicatie zorg je dat de kwaliteit hoog is. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, omdat we nauw samenwerken met onze klanten. 
OFF

Categories: Business

Digikring


oktober 2018
M D W D V Z Z
« sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031