Airboard. Het ultieme smart balance board?

estaat er een ultiem Smart Balance Board? Aan welke eisen moet het ultieme hoverboard voldoen om de allerbeste te zijn? Speelt de prijs dan nog wel een rol? Zomaar een paar vragen die gesteld worden wanneer we aangeven dat de Airboard smart balance boards toch wel erg dicht bij het ultieme hoverboard komen. Waarom? Wij leggen het uit.

Wat kan een Airboard Smart Balance Board allemaal?
Het Airboard heeft absoluut de beste rijeigenschappen van alle geteste modellen. Dubbele onafhankelijke gyroscopen zorgen ervoor dat je altijd stabiel staat en razendsnel 360° graden kunt draaien. Het nieuwe functionele design zorgt voor een ongekende stabiliteit en zit boordevol nieuwste technologie hoogwaardige onderdelen. De dubbele 350 watt motoren zijn zeer sterk en van de beste kwaliteit en het solide frame en carrosserie stootbestendig en duurzaam.

Dankzij de LED lampen kun je met het smart balance board zowel overdag als in het donker veilig rijden. Het ingebouwde 3D Surround Bluetooth audiosysteem zorgt ervoor dat je tijdens het rijden kunt genieten van je eigen muziek en dankzij de ingebouwde USB-poort sta je nooit meer met een lege telefoon.

Uiteraard spelen prijs en kwaliteit ook een grote rol tijdens de aanschaf van een smart balance board. Je wilt een goede prijs betalen maar ook zeker verzekerd zijn van goede kwaliteit. De Airboard wordt geproduceerd in eigen beheer met uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Het hoverboard is voorzien van Samsung Elite accu’s, een Taoao moederboard en 2 krachtige 350 watt Hang Hong motoren. Een Airboard ondergaat bovendien 6 strenge testen voor uitlevering. Zo ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Bovendien mag je een Airboard 14 dagen uitproberen ontvang je 2 jaar garantie.

Ben je nog niet overtuigd of wil je een proefritje maken neem contact met ons op of kom naar de winkel. We laten je graag de voordelen van een Airboard zien!

Epine SmartWheelz is dé specialist op het gebied van personal transportation. Wij weten alles van Segways, Smart Balance Boards en Elektrische steppen. De laatste trends op het gebied van elektrische een- en tweewielers vind je op onze site. Lopen is zó uit de tijd. SmartWheelz maakt transport pas écht slim!
Smart Balance Wheel, Hoverboard

Auteur: Leo Lans, IP adres: 77.94.246.96, Website: http://www.epine-smartwheelz.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF
admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930