AllesMarine

AllesMarine B.V.

 

Allesmarine B.V. is de leverancier als het gaat om Marine Spare Parts en watersport accessoires in de Benelux. Wij leveren B2C maar ook B2B. Daarnaast is AllesMarine gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe buitenboordmotoren en tweedehands buitenboordmotoren. Wij bieden voor al onze buitenboordmotoren altijd service en bieder hierbij twee jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren en één jaar / vaarseizoen op tweedehands buitenboordmotoren.


Alleswatersport


Via Alleswatersport vindt u bij ons een uitgebreid assortiment van alle watersport benodigdheden. Van elektriciteit en licht tot lucht, bilge, water en service pompen en van instrumenten en kompassen tot fun en veiligheidsproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe rubberboten, rib boten en nieuwe Damco trailers + trailer accessoires.

Nieuwe buitenboordmotor onderdelen leveren wij voor alle merken. Van Yamaha, Mercury, OMC (Johnson en Evinrude), Honda, Suzuki, Parsun tot en met Tohatsu, Force en Chrysler.


Nieuw binnenboordmotor onderdelen leveren wij voor de volgende merken: Mercruiser, OMC, Volvo penta (diesel en benzine), Yanmar, Crusader, Chris Craft, Indmar, Pleasurecraft, Caterpillar, Cummins, Detroit Diesel, Perkins, Onan, Renault Couach, Kohler, Westerbeke, Sole Diesel, Vetus, Borg-Warner, Hurth en Sherwood. 

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930