Als chiptuning een stap te ver is

Een snellere auto willen we allemaal wel, maar het kan voorkomen dat chiptuning een stap te ver is. Ook dan is er gelukkig een oplossing: de E3 Performance Tuningbox.

Het grote voordeel van de E3 Performance Tuningbox is dat hij niet voor garantieproblemen zorgt. Er zijn immers autofabrikanten die geen garantie meer geven zodra de motor door een chiptuner is aangepakt. Natuurlijk niet omdat chiptuning per definitie slecht is, maar omdat het voor fabrikanten moeilijk is om de goede tuners van de slechte te onderscheiden. De E3 Performance Box wordt echter niet opgemerkt door de uitleesapparatuur van de dealer.

Een ander voordeel is dat de E3 Tuningbox eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Daarnaast kan de installatie ook weer ongedaan worden gemaakt. Dat zorgt ervoor dat de E3 Tuningbox makkelijk mee kan worden genomen naar een volgende auto (zolang de bekabeling identiek is, uiteraard).

Natuurlijk is het niet zo dat de software voor iedere auto identiek is; dat hangt af van de motor, maar bijvoorbeeld ook van het type transmissie. Voor een auto met een handgeschakelde vijfbak wil je waarschijnlijk een andere instelling dan voor een auto met een automatische achtversnellingsbak. Nieuwe software is echter eenvoudig te installeren.

Dat betekent dat niet alleen je huidige auto sneller en zuiniger wordt, maar wellicht ook je volgende. Daardoor is de E3 Performance Tuningbox eveneens de ideale oplossing om je leaseauto sneller én zuiniger te maken. Op de website van E3 Performance vind je overigens een complete lijst met 14 voordelen van deze tuningbox.

Natuurlijk is de Tuningbox van E3 Performance niet de enige tuningbox op de markt. Er is echter een eigenschap die de E3 Tuningbox uniek maakt: het is de enige tuningbox met een bescherming tegen oververhitting. Wel zo prettig, want dat maakt het gebruik van deze tuningbox volstrekt veilig!

E3 is an electronic add-on box. Easily connected to your engine, it will guide it to more accurate performance, providing you with a greater driving pleasure and a lighter ecological footprint. The E3 Box is the safest way to increase your engine power, because it’s the only tuning box with overheating protection.
Tuning box, powerbox

Auteur: Danny, IP adres: 92.64.19.177, Website: https://e3-performance.com/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Auto's Tags: ,

admin


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031