Altijd een schone en gezellige tafel!

Een feestje, alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd. De buren, opa en oma en rest van de familie komt allemaal op bezoek. Het is druk maar erg gezellig in huis. Om de kamer sfeer te geven hangen overal slingers, ballonnen en andere versieringen. Als de rust na een paar uur een beetje is wedergekeerd en alle mensen naar huis zijn moet het dan toch echt gebeuren: opruimen. De tafel si de grootste bende, er liggen nootjes, stukjes taart, chipjes en snoepjes. Tot je grote schrik kom je er dan pas achter dat er van die akelige kringen in het hout zijn achtergebleven. Je kan precies zien wie zijn glas waar heeft gezet. Dat is erg zonde, de tafel is nog niet zo oud en de kringen zijn er niet uit te poetsen.

Dat overkomt je geen tweede keer! Een vriendin herkent je verhaal en wijst je op het bedrijf Daily Style. Daily Style kan alles leveren voor de leukste feestjes. Ze hebben bij Daily Style ook de oplossing voor het tafelprobleem van vorige keer: een Plastic tafelkleed. Een plastic tafelkleed is de oplossing voor elk feestje. Een plastic tafelkleed is in een mum van tijd schoon. Hij beschermt de tafel van vieze kringen en vlekken en is binnen een wip schoon te vegen. Dan denk je misschien dat zal er wel heel klinisch uit zien zo’n plastic tafelkleed. Bij daily Style hebben ze een groot aanbod in tafelkleden, ze bieden bijna elke kleur aan maar hebben ook verschillende thema tafelkleden: ninja Turtle, Micky of Minnie Mouse, minions, Cars, prinsessen, en tal van andere kleden zijn te vinden bij Daily Style. Daily Style biedt u alles wat u nodig heeft om het feestje te laten slagen.

Op de site van Daily Style kan je  het aanbod zien. Hier vindt je ook alle verschillende soorten plastic tafelkleed. Voor meer informatie kun je ook altijd langsgaan in één van de vier winkels van Daily Style: gevestigd in Amsterdam en Almere.

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930