Altijd verzorgt eruit zien

Ik denk dat er goed en verzorgd uitzien wel prioriteit nummer één is wanneer je denkt aan welzijn, maar hoe zie je er altijd verzorgt uit en misschien nog wel belangrijker, hoe voel je je altijd verzorgd?  Wanneer je, jezelf aan het douchen bent is het de perfecte tijd om je lichaam eens goed te verzorgen. De meesten doen dit door je haren te wassen, je te scheren en vervolgens met een douche puff of spons je lichaam te wassen. Echter denken mensen hier weinig bij na welke producten zij hiervoor gebruiken, zo is het gebleken dat producten waar olijfolie in zit één van de beste producten zijn om je mee te wassen omdat het rijk is aan essentiële vetzuren, antioxidanten, polyfenolen en vitamen E.

Het positieve effect van olijfolie

Doordat olijfolie rijk is aan zoveel gezonde stoffen voor het lichaam brengt dit natuurlijk ook zijn positieve gevolgen met zich mee. Zo bezit olijfolie verzorgende, voedende, verzachtende, vochtregulerende, beschermende en herstellende eigenschappen voor de huid waardoor het de bloedsomloop stimuleert en als gevolg de huid steviger maakt waardoor je de huid soepel, zacht, gezond en jong eruit komt te zien. Door de Antioxidanten en vitaminen E die in de olie zitten wordt de huid beschermt tegen schade aan weefsel en cellen en voorkomt het uitdroging en veroudering van de huid.

Het verschil tussen de zepen

Er zijn veel verschillende soorten zepen, echter gaan we het in dit blog alleen hebben over zepen die gebruikt kunnen worden over het hele lichaam. De traditionele zeep is de zeep zoals iedereen ze zal kennen, deze zijn gemaakt van dierlijke en plantaardige vetten met uiteindelijke doel de huid schoon te maken. Daarnaast zijn er ook schoonheidszepen, dit soort zeep wordt ook wel eens ‘detergentenzeep’ genoemd en bestaan meer uit synthetische detergenten. Het doel van deze zeep is om de huid schoon te maken zonder dat hier veel schuim bij te pas komt. De antibacteriële zeep is een zeep ontworpen om meer bacteriën te doden dan een normale zeep, het gebruik hiervoor wordt aanbevolen wanneer je uw handen of vingers zo schoon mogelijk moet hebben om bijvoorbeeld lenzen in te doen, daarnaast helpt deze zeep ook erg goed tegen lichaamsgeur dus wanneer je hier last van heeft, is deze zeep misschien wel dé oplossing voor jou. Je kunt verschillende zepen en andere natuurlijke huidverzorging eenvoudig online bestellen bij O-lijf-care.com

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930