Attingo Data Recovery Service

Bent u data kwijt? Attingo Data Recovery kan u helpen

Bent u bestanden kwijt? Bent u foto’s of video’s kwijt? Of kunt u niet meer bij uw mp3 bestanden? Bij Attingo Data Recovery Nederland bent u aan het goede adres. Wij leveren data recovery-diensten aan zowel bedrijven als particulieren.
Bel ons nu of vul vrijblijvend de data recovery informatieaanvraag in voor een gratis advies.

 

Data Recovery, wat houdt het precies in ?

Onder Data recovery (in het Nederlands vaak aangeduid als gegevensherstel) wordt verstaan het terughalen van data van mediadragers, zoals harde schijven / hard disks en andere mediadragers, zoals USB-sticks en geheugenkaarten van telefoons en fotocamera’s, die verdwenen of verloren lijken te zijn. Ook complete databases kunnen worden hersteld, indien deze niet meer bereikbaar zijn. Gelukkig zijn de bestanden in de meeste gevallen niet weg en staan de ‘verloren’ gewaande bestanden nog gewoon op de mediadrager, maar zijn de gegevens niet meer benaderbaar of opvraagbaar. Een file recovery kan in een dergelijk geval uitkomst bieden.

Data Recovery van alle systemen en merken

Wij kunnen data herstellen van gegevensdragers en systemen van alle merken, waaronder AppleMicrosoft Windows Virtual PCSeagateWestern Digital, etcetera.

Gratis data recovery advies

Heeft u op dit moment een defecte mediadrager of data waar u niet bij kunt? U kunt met al uw vragen over uw data en de mogelijkheden tot dataherstel terecht bij onze gratis datarecovery advies service. Wilt u liever bellen of worden teruggebeld? Ook onze data recovery callback service is geheel gratis en vrijblijvend. U geeft aan op welk nummer u gebeld wilt worden en wij bellen u terug. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij zijn u graag van dienst.

Oorzaken van dataverlies

Dataverlies kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn:

  • De mediadrager is defect
  • Het besturingssysteem is corrupt geraakt
  • De bestanden zelf zijn beschadigd
  • De bestanden zijn per ongeluk gewist

Data recovery biedt uitkomst

In geval van dataverlies kan een professioneel uitgevoerde datarecovery uitkomst bieden. Elke poging die u zelf onderneemt, of laat ondernemen door een bedrijf, dat niet gespecialiseerd is in datarecovery, kan extra schade aan de mediadrager toebrengen. Daardoor wordt de kans op een succesvolle data recovery kleiner.

Wat kost data recovery?

Een indicatie van de kosten van een data recovery vindt u in ons kostenoverzicht.

Attingo Datarecovery Koerierservice

Wit u uw data weer snel tot uw beschikking hebben, maar bent u niet in de gelegenheid om uw gegevensdragers te brengen en te halen? Dan is de Attingo Datarecovery Koerierservice wellicht een uitkomst voor u. Wij regelen het vervoer vanaf AmsterdamRotterdamUtrechtDen HaagEindhoven of waar u ook gevestigd bent.

Uw herstelde data op een beveiligde schijf retour

Een nieuwe dienst die Attingo aanbiedt, is het aanbieden van uw herstelde data op een beveiligde gegevensdrager. De data is versleuteld en dus niet toegankelijk voor derden.

Data wissen
Het tegenovergestelde van data recovery is data wissen. Als u bijvoorbeeld uw pc of laptop van de hand doet, of aanbiedt als grof vuil, wilt u uiteraard dat de data niet meer benaderbaar is. Lees op de pagina Data echt wissen alles over hoe dit in zijn werk gaat.

Gratis datarecovery advies aanvragen

Wilt u liever telefonisch samen met ons het formulier invullen of uw vraag direct via de telefoon aan ons stellen? 
Bel 0252 621 625, wij staan voor u klaar.

https://www.attingodatarecovery.nl

 

OFF

Categories: Computer Tags: ,

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031