Audi garage Den Haag

Autoservice Nieuwenhuijsen; Voorsprong door techniek.

Bent u op zoek naar een kwaliteit Audi garage Den Haag voor uw Audi? Dan is Autoservice Nieuwenhuijsen uw adres. Bij Autoservice Nieuwenhuijsen kunt u terecht voor een APK keuring, onderhoud en reparatie van uw Audi. In een moderne garage die uitgerust is met de nieuwste apparatuur en gereedschappen wordt u Audi gekeurd, onderhouden en gerepareerd door vakkundige monteurs. De monteurs van Autoservice Nieuwenhuijsen zijn uitstekend geschoold en kennen elk model Audi van binnen en buiten. Audi garage Den Haag staat garant voor een uitstekende service voor minder geld.

Door te beschikken over de originele onderhoudsschema’s die worden afgegeven door Audi wordt uw Audi altijd netjes via het boekje onderhouden en/of gerepareerd. Daarnaast beschikt Autoservice Nieuwenhuijsen over alle originele onderdelen die gebruikt worden bij Audi. Door het onderhoudsschema als leidraad te gebruiken en uitsluitend originele merk onderdelen te gebruiken tijden onderhoud en/of reparatie gaat uw Audi langer mee. Hierdoor beleeft u veel langer plezier aan uw auto. Valt uw Audi nog binnen de garantie en u laat uw auto bij Autoservice Nieuwenhuijsen onderhouden en/of repareren? Dan heeft Autoservice Nieuwenhuijsen goed nieuws, vanwege de garantie dat er volgens het boekje wordt gewerkt en er uitsluitend originele onderdelen zullen worden geplaatst blijft uw auto binnen de gesteld garantie vallen.

Niets zonder uw medeweten!

Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt mankementen aan het licht komen zal er worden overlegd met de autobezitter. Audi garage Den Haag garandeert dat er geen reparatie wordt uitgevoerd zonder uw medeweten. Denk hierbij om reparaties als het verversen van de olie, vervangen van de distributieriem en de remvloeistof. U wordt ten alle tijden tijdig geïnformeerd en de werkzaamheden zullen pas worden uitgevoerd bij uw goedkeuring.

Op zoek naar een gespecialiseerde Audi garage Den Haag? Bij Autoservice Nieuwenhuijsen bent u aan het juiste adres. Meer service voor minder geld!

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930