Australian kleding Jumping Kangaroo

Het merk met de Kangoeroe. Beter bekend als Australian. In Nederland voornamelijk bekend om zijn vele kleuren trainingspakken die vaak gedragen worden door mensen die van hardcore houden. De Australian kleding was en is niet voor niets populair onder gabbers. Naast de mooie uitstraling van de kleding is het ook functioneel. Waarom is dit kledingmerk zo populair onder gabbers? Wat maakt dat het merk ideaal is om in te hakken?

Van tennis naar gabber merk

Het Australian merk werd opgericht als een sportmerk voor tennisspelers. In de jaren negentig van de twintigste eeuw werd het merk echter bijzonder populair bij gabbers. Nu nog steeds dragen veel gabbers dit populaire merk. het merk met de springende kangoeroe bleek geweldig te zijn om hard mee te hakken.

Australian kleding mooie kleding

In Nederland is een al lange tijd kenmerkende stijl van de gabber het Australian trainingspak. Daarnaast draagt de gabber meestal een Nike Air Max schoen en heeft een kaal of half kaal hoofd. Australian trainingspakken, ook wel Aussies genoemd, zijn in ontzettend veel kleuren te verkrijgen. Hele opvallende kleuren of minder opvallende kleuren. De trainingsbroeken hebben een witte of zwarte bies. De meeste trainingspakken van Australian zijn ook dubbelzijdig gemaakt. Hierdoor kan je met gemak je trainingspak binnenstebuiten keren voor een iets andere look.

Gebruiksvriendelijkheid

Het maakt niet uit waar je je Aussie draagt. Dit kan zijn in de sportschool, in de stad tijdens het winkelen of op een mega hardcore feest. Een Aussie past overal. De kleding is luchtig en zorgt op hete momenten voor genoeg lucht. Geen plakkerige boel als je aan het hakken bent. De kleding absorbeert zweet uitstekend en zit niet aan je huid geplakt in een avondje flink hakken. Naast aussies maakt Australian ook schoenen, T-shirts en petten.

Australian kleding ontstond als kleding voor tennisspelers. In de jaren negentig van de twintigste eeuw ontdekte gabbers dat de trainingspakken of Aussies perfect geschikt waren voor het dragen als je keihard gaat hakken op een hardcore feest.

OFF

Categories: Links

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930