Auto onderhoud

Het zal maar gebeuren, pech op de weg. Nooit leuk aangezien u auto rijdt om van A naar B te komen, niet om onderweg voor verrassingen komen te staan. Het is daarom verstandig om af en toe auto onderhoud te plegen. Door regelmatig auto onderhoud te plegen zal uw auto meermaals worden gecontroleerd en zal de kans op eventuele mankementen afnemen. De levensduur van uw auto zal tevens ook verlengd worden.

Door auto onderhoud te plegen volgens de onderhoudsschema’s, die worden verstrekt door de fabrikant, gaan auto’s veel langer mee!

Onderhoudsbeurt
Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Al deze specifieke punten staan beschreven in de onderhoudsschema’s die worden verstrekt door de fabrikant. Veel voorkomende werkzaamheden tijdens auto onderhoud zijn het verversen van olie en remvloeistof.

Afhankelijk van uw gereden kilometers wordt er een grote of kleine onderhoudsbeurt gepleegd aan uw auto. Zo moet er bij 50.000 km de luchtfilter vervangen worden en bij 90.000 km de olie in de versnellingsbak worden ververst.

Autoservice Nieuwenhuijsen
Op zoek naar een moderne autogarage met een excellente service tegen een scherpe prijs? Dan is Autoservice Nieuwenhuijsen de ideale garage. Bij Autoservice Nieuwenhuijsen staan goed opgeleide monteurs klaar in een moderne garage die uitgerust is met moderne testapparatuur en het juiste gereedschap. Door geregeld opfriscursussen te volgen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijft hun kennis up to date.

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen kunt u ook terecht voor overige werkzaamheden als banden uitlijnen en airco service.

Wilt u meer informatie over auto onderhoud bij Autoservice Nieuwenhuijsen? Neem dan contact op!

Autoservice Nieuwenhuijsen is, sinds 1980, een autogarage gevestigd in Rijswijk. Een kwaliteitsgarage met een hoog service niveau voor een scherpe prijs
auto onderhoud

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://www.autoservicenieuwenhuijsen.nl/auto-onderhoud

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Auto's Tags:

admin


september 2022
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930