Benieuwd hoe uw magazijn automatisch wordt?

Een automatisch magazijn is steeds vaker voorkomend. Een magazijn moet zo optimaal mogelijk benut worden. De techniek wordt steeds beter en dat resulteert erin dat ook magazijnen steeds effectiever gemaakt kunnen worden. Zo zijn er tal van verschillende magazijnen waarbij er niet meer manueel orders gepickt hoeven worden. Dit bespaart veel tijd en daarmee ook geld. Een magazijn wordt beter benut als de orderpicks snel verlopen. Er kunnen dan meer producten verscheept worden en dat levert meer omzet op. Tijd is geld. En tijd wordt bespaart door een automatisch magazijn.

 

Er zijn vele verschillende soorten automatische magazijnen. Er zijn ook veel verschillende organisaties die automatische magazijnen maken. De Ferretto group is er daar één van. De Ferretto Group biedt op maat gemaakte magazijnen aan. De magazijnen worden gebouwd met verschillende systemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: 

·      Geautomatiseerd opslagsysteem voor pallets en opslagbakken. In dit systeem worden pallets en opslagbakken met goederen opgeslagen en opgehaald door magazijnkranen.

·      Miniload automatische opslagsystemen. Een miniload automatisch opslagsysteem is speciaal ontwikkeld om kleine producten op te slaan en op te halen. De bakken kunnen verschillende afmetingen hebben voor verschillende producten.

·      Multidiepe en dynamische automatische opslagsystemen. Dit systeem is bedoelt voor grotere ruimtes, maar waarvan elke meter optimaal benut moet worden. Het systeem maakt gebruik van satellietsystemen die gekoppeld zijn aan shuttles. De shuttles halen orders op of brengen ze juist weg.

·      Zelfdragend automatisch opslagsysteem. Dit systeem is een van de meest ingenieuze systemen. Het wordt volledig bediend door automatische transportsystemen. Het systeem wordt helemaal op maat gemaakt, zodat het aan alle eisen van elk bedrijf kan voldoen.

 

De Ferretto Group is een internationaal bedrijf en is één van de grootste producenten van automatische magazijnsystemen van heel Europa. Ze hebben al vele jaren ervaring en kunnen een magazijn maken dat precies voldoet aan uw wensen en eisen. Als u vragen hebt over de magazijnen of over de Ferretto Group? Neem dan contact op met de Ferretto Group, ze helpen u graag verder.

 

OFF

Categories: Management

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930