Bent u ook een hobbytuinder?

De Hobbytuinder

Bent u ook een hobbytuinder? Vindt u het ook fijn om in de tuin bezig te zijn, heerlijk in de buitenlucht? Tuinieren is een goede hobby. Je bent in de natuur, je hebt een heerlijke bezigheid en je hebt zeker een goed resultaat!

 

De naam van ons bedrijf zegt het al: wij zijn ook een hobbytuinder, eigenlijk hobbytuinders. Met elkaar gaan wij voor de natuur, voor gezond en voor lekker.

 

Verzorging

Bij tuinieren komt veel kijken. Het is niet alleen groentezaden of andere planten en vervolgens alles oogsten. Nee het is meer. Wanneer u alleen zaden plant en er verder niets aan doet is het binnen de kortste keren geen plantje meer. Niet dat het plantje verdwenen is, dat kan natuurlijk wel, maar waarschijnlijk is het plantje niet eens meer te zien. U weet natuurlijk wat onkruid is. Wanneer u het onkruid dat opkomt laat staan, kunt u uw plantje eigenlijk ook als onkruid zien. De onkruid groeit zo hard dat het zaadje de mogelijkheid niet krijgt om te groeien. Daarom is het van belang om meer aan uw tuin te doen dan alleen planten en oogsten. De zaadjes en plantjes kunnen niet zonder verzorging en water.

 

Uitstraling

Ook om uw tuin mooi te maken en mooi te houden is het belangrijk om regelmatig aan uw tuin te werken. Door bijvoorbeeld stenen in uw tuin te leggen, creëert u een pad door de tuin. Dit geeft een verzorgde uitstraling aan uw tuin. U kunt ook met kleine stenen een scheiding maken tussen de verschillende groenten op de tuin.

 

Wilt u groenten gaan verbouwen? Kijk dan op de website. Hier is veel informatie te zien over alle groenten en groentezaden die de Hobbytuinder verkoopt.  

 

Heeft u meer informatie nodig dan u op de website kan vinden? U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@dehobbytuinder.nl, of bel naar 00 31 685 128 802.

 

 

OFF
Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930