Betonnen tuinbank

Zodra het zonnetje weer begint te schijnen en het ergste onkruid uit de tuin of van het terras is verwijderd, is het tijd om je tuin te beoordelen: gaan de meubels nog een tijdje mee of wordt het tijd voor iets nieuws, of voor juist een extra aanvulling?

Betonnen tuinbank, stijlvol tuinmeubel

Er zijn vele soorten tuinmeubelen verkrijgbaar. Besluit je voor een extra aanvulling te gaan dan kan een betonnen tuinbank een prachtige meerwaarde bieden aan het geheel. Een leeg plekje wat vraagt om een bijzonder object, wat ook nog eens praktisch is? De betonnen tuinbank is gegarandeerd een succes. Uiteraard weet jij als geen ander waarvoor je de tuin gaat gebruiken, een betonnen tuinbank is dan ook niet zozeer een gewoon tuinmeubel, maar een aanvulling op de tuin als geheel.

Aankleding van de tuin & inspiratie

Naast de keuze van tuinmeubelen kan de aankleding van de tuin ook veel bijdragen aan de sfeer die je probeert te krijgen. Met plantjes en bloemen kun je al veel doen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld veel sfeer bepalen met accessoires voor het terras- of zitgedeelte voor de tuin, zoals met losse kussentjes of de keuze van het materiaal en de kleur van de kussens die op de tuinmeubelen horen. Maar er zijn ook allerlei andere accessoires te verkrijgen die de sfeer kunnen bepalen, zoals kleurige potten en flessen, tuinverlichting, hangende lampionnen of tuinbeelden. Op internet kun je allerlei ideeën opdoen over de aankleding van je tuin.

Tuin als onderdeel van je huis

Het is de trend van vandaag de dag: de tuin wordt steeds meer gezien als een geïntegreerd onderdeel van de woning of de woonkamer zelf. Dit betekent dat je hetzelfde gevoel in je tuin wilt krijgen als in je woonkamer: een bepaalde inrichtingsstijl, kleurcombinaties of meubelsoorten. Als je in huis veel hout verwerkt hebt, of je hebt gekozen voor betonlook, dan is het mooi om dat in de tuin ook door te trekken, bijvoorbeeld door te kiezen voor houten-, of juist betonnen tuinmeubelen. Woon je in een monumentaal pand, dan kan het erg mooi zijn om een typische tuinarchitectuur te gebruiken die past bij de stijl van je huis. En houd je van minimalistische of strakke vormen, dan is dat ook een stijl die goed bruikbaar is in je woning.

Door je tuin een duidelijk onderdeel te maken van je stijlkeuzes, krijg je één geheel met tuin en woning. Zo heb je maximaal woongenot.

OFF

Categories: Links

Digikring


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930