Bidons bedrukken, voor de sportfanaat!

Het weer klaart alweer meer en meer op en dat betekent dat weer veel mensen naar buiten gaan. Men pakt nu weer steeds vaker de fiets in plaats van de auto. De hardlopers lopen, in plaats van binnen in de sportschool, zich weer de longen uit het lijf buiten en het wielerseizoen is weer van start gegaan. Een mooi moment om hier als bedrijf op in te spelen natuurlijk. Maar hoe? Door bidons te laten bedrukken natuurlijk!
De voordelen van het bedrukken van een bidon
Een bidon biedt voor een sporter altijd een verfrissende uitkomst. Een bedrukte bidon is daarbij ook nog eens vaak in beeld bij een sporter. Steeds meer mensen letten op hun gezondheid en tegenwoordig in de zakenwereld zijn veel mensen bezig met hun conditie. Het bedrukken van een bidon zorgt daardoor voor een hoog bereik en wanneer uw bedrukte bidons gewaardeerd worden zullen deze zeker gebruikt worden. Voor een hoge ROI(Return On Investment) zult u (zeker als sportbedrijf) gaan denken aan het bedrukken van sportbidons.
Hoe sportbidons worden bedrukt
Er bestaan vele verschillende varianten van de bidon. Hierbij is bij elke bidon wel een andere bedrukkingstechniek. Het bedrukken op een aluminium drinkfles kan bijvoorbeeld door middel van gravure of zeefdruk, terwijl bij de plastic bidons u niet voor gravure kunt kiezen omdat deze de sportflessen zodanig zal aantasten dat deze niet meer te gebruiken zijn. Vele sportbidons kunt u echter wel volledig rondom bedrukken. Doordat deze mogelijkheid bestaat is er veel ruimte op de bidons voor uw commerciƫle boodschap. Bij de meeste bidons is de bedrukking ook nog in full colour mogelijk waardoor u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog.
Welke drinkflessen zijn te bedrukken
Bidonman kent vele sportflessen die u kunt bedrukken. Het zijn echter niet alleen sportbidons die u kunt bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om waterflesjes te bedrukken. Deze waterzakken zijn ideaal voor bijvoorbeeld een festival of een eendaags evenement.

Bidons bedrukken: vanwege het mooie weer zullen steeds meer mensen weer buiten gaan sporten. Met uw bedrukte bidons in de hand maken ze dan al sportend reclame voor uw bedrijf!
bidons bedrukken

Auteur: jeroen kat, IP adres: 89.146.54.217, Website: https://www.bidonman.nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Webwinkel Tags:

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031