Bijles nodig? Hulp is nabij!

Bijles volgen?
Wil jij in een korte tijd perfect worden voorbereid op een examen of proefwerk, dan is bijles het middel. Tijdens de bijles kan je samen met een ervaren bijlesdocent specifiek werken aan de valkuilen op een bepaald vakgebied. Haal de basis weer naar boven en train de benodigde vaardigheden voor bijvoorbeeld een proefwerk. Volg bijles bij AFTER’S COOL en profiteer van de kennis van de bijlesdocenten. Bij AFTER’S COOL kun je dagelijks bijles volgen in alle vakken van elk niveau, van Geschiedenis op het VMBO-t tot Scheikunde op het VWO. Volg ook bijles ter voorbereiding op de nieuwe verplichte taal- en rekentoetsen!

Kans van slagen
Door bijles te volgen neemt de kans van slagen voor een proefwerk of (eind)examen toe. Door samen met een ervaren bijlesdocent intensief aan je struikelvakken te werken zal je de benodigde kennis snel in huis halen. Train de benodigde vaardigheden d.m.v. gerichte hulp.

Steeds meer leerlingen volgen bijles met het oog op hun vervolgopleiding. Bepaalde vervolgopleidingen stellen toelatingseisen op en door bijles te volgen willen deze leerlingen een grotere kans maken om aan deze toelatingseisen te voldoen. Het doel van de bijles is gericht op het excelleren in je schoolresultaten.

AFTER’S COOL
Volg bijles bij AFTER’S COOL op diverse locaties in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Door de werkwijze van de scholen rondom deze locaties te kennen kan AFTER’S COOL gericht bijles aanbieden om de leerling vooruit te helpen. Afrekenen met je struikelvakken? Volg dan bijles bij AFTER’S COOL.Bezoek de website voor meer informatie.

AFTER’S COOL heeft ervaren bijlesdocenten in dienst die specifieke hulp kunnen bieden tijdens de bijles aan struikelvakken.
bijles

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: https://www.afterscool.nl/diensten/middelbare-school/bijles/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Diensten Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930