BMW garage Den Haag, de specialist die u zoekt!

Autoservice Nieuwenhuijsen is uw BMW garage Den Haag!

Als trots bezitter van een BMW wilt u natuurlijk dat deze goed wordt onderhouden door een specialist. Autoservice Nieuwenhuijsen is uw BMW garage Den Haag en omstreken. Een garage waar met zorg en aandacht wordt gewerkt aan uw auto.

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen werken gecertificeerde monteurs die elk type BMW van binnen en buiten kennen, dus of u komt met uw BMW 1 serie of X serie, onze monteurs weten van wanten. Door uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften te werken en originele onderdelen te gebruiken gaat uw BMW langer mee.

Werkzaamheden
Bij deze BMW garage Den Haag kan je terecht voor diverse werkzaamheden als een uitgebreide zomer- en wintercheck, APK keuringen, auto onderhoud & reparatie.

De garage van Autoservice Nieuwenhuijsen is uitgerust met de modernste testapparatuur en gereedschap, hierdoor zijn de allernieuwste modellen hier op de juiste plek. De monteurs van de BMW garage Den Haag krijgen regelmatig bijscholing om er voor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Bij een onderhoudsbeurt aan uw BMW wordt er standaard een BOVAG garantie van 3 maanden afgegeven.

Meer weten over Autoservice Nieuwenhuijsen? Of een afspraak plannen voor een onderhoudsbeurt aan uw BMW? Klik dan hier!

Autoservice Nieuwenhuijsen is een garage dat gevestigd is in Rijswijk, nabij Den Haag.
BMW garage Den Haag

Auteur: Gerard Kempers, IP adres: 109.109.117.18, Website: http://autoservicenieuwenhuijsen.nl/bmw-garage-den-haag

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Auto's Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930