Boekhoudkantoor in Amsterdam

Een boekhoudkantoor in Amsterdam voor creatieve zzp’ers

Als universiteitsstad, met twee grote, vooraanstaande universiteiten, en als hoofdstad van Nederland, heeft Amsterdam enorme aantrekkingskracht op jong, creatief talent. Dat uit zich in de vele getalenteerde, jonge ondernemers die zich in Amsterdam thuis voelen, zoals schrijvers, acteurs, kunstenaars, stylisten, journalisten en ontwerpers. De dynamiek van de stad is zowel fascinerend als inspirerend. Deze jonge ondernemers focussen zich honderd procent op het binnenhalen en uitvoeren van mooie opdrachten, dromend van nog weer mooiere en grotere opdrachten. Door de intensiteit van het ondernemerschap blijft af en toe weinig ruimte over om terug te kijken en te leren. Dat is jammer, want er zijn veel lessen te leren uit het eigen, recente verleden. De eenvoudigste manier hiervoor is het doornemen van de eigen administratie. Denk daarbij aan de eigen jaarrekening, inclusief balans, resultatenrekening en de toelichting daarop. De jaarrekening is een belangrijke bron van reflectie en verantwoording. Dat is de toegevoegde waarde die een boekhoudkantoor in Amsterdam zou kunnen leveren aan de vele creatieve zzp’ers in de hoofdstad.

Het belang van een goede administratie bij een boekhoudkantoor in Amsterdam

Om zich te kunnen blijven focussen op het ondernemerschap, kiezen veel jonge ondernemers ervoor om het opstellen van hun jaarrekening en het voeren van hun administratie uit te besteden aan een boekhouder. Nu zijn er veel boekhouders in Amsterdam en is het moeilijk om daartussen dat ene boekhoudkantoor te vinden waarmee het klikt. Het ligt voor de hand om een boekhouder te kiezen die zich richt op creatieve ondernemers, zoals boekhoudkantoor Ofin. Ofin is voor veel creatieve zzp’ers het kantoor waaraan ze hun administratie uitbesteden. Zoals bij Ofin blijkt geldt ook voor boekhoudkantoren dat specialisatie leidt lagere kosten en betere kwaliteit. Dit mechanisme blijkt uit de concurrerende tarieven van Ofin, maar vooral uit de nuttige adviezen die Ofin kan verstrekken op basis van de opgedane ervaring met andere creatieve, jonge ondernemers. De adviezen van Ofin betreffen onder andere investeringen, marktbenadering en soms zelfs het dienstenpalet. In veel gevallen verstrekt Ofin ook adviezen over hoe de eigen administratie kan worden verbeterd, zodat met minder inspanning betere informatie kan worden verkregen.

 

Neem contact op met Ofin, het boekhoudkantoor in Amsterdam voor creatieve zzp’ers

Bent u geïnteresseerd geraakt in Ofin en wat dit kleine boekhoudkantoor in Amsterdam voor u kan betekenen? Bel dan met 020 – 427 833 0 of mail naar info@ofin.nl. Ofin is niet gevestigd in een blinkend nieuw kantoorpand langs de A10 of op de Zuid-as, maar zit in de binnenstad van Amsterdam tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht aan de Kerkstraat 373-sous, gemakkelijk te vinden als je vanuit Koninklijk theater Carré over de Magere Brug gaat. 

OFF

Categories: Financieel

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031