Bouma Bouw – voor al uw bouwprojecten

U kent het misschien wel. U bent aan het verbouwen in huis of in het bedrijfspand. Er zijn veel verschillende bedrijven die voor u werken. Er lopen veel verschillende mensen rond, allemaal van een ander bedrijf.

 

Prettig, of niet? Ik zie u denken, ‘nou nee, eigenlijk niet’. Nee, helemaal mee eens.

 

Wij hebben de oplossing! Wij van Bouma Bouw kunnen u helpen bij werkzaamheden, meer dan u misschien denkt.

 

Bij demontagewerkzaamheden moet u vooral denken aan het slopen en verwijderen van oude projecten. Bijvoorbeeld de oude keuken of badkamer.

 

Bij timmerwerk gaat het vooral om deuren en kozijnen, dakkapellen, koplatten, hang- en sluitwerk van ramen en deuren, maar ook radiator ombouw en vensterbanken, vloeren en plinten, boeidelen en houtrot reparaties.

 

Benieuwd of wij ook cv-ketels plaatsen en onderhouden? Ja, dat kan! Wij kunnen ook de loodgieterswerkzaamheden voor u doen. Cv-installatie berekenen en aanleggen, water- en gasleidingen (vooral keuken en badkamer), afvoer en riolering en dakwerken.

 

Elektriciteit leveren en plaatsen? Dat kan! Laadpalen, laadstations voor Hybride en elektrische voertuigen en nieuwe groepenkasten, uitbreiden van bestaande installatie en vervangen of vernieuwen van totale elektrische installatie.

 

Wij stuccen voor u! Wij gaan voor de gladste muren. U kunt ze gelijk behangen of sausen. Wilt u de keuken, badkamer en toilet getegeld hebben? Ook dat kunnen wij voor u doen! Wij hebben tegels in verschillende soorten en maten.

 

Keuken of badkamer laten zetten? Wij weten er alles van.

 

Geïnteresseerd in Bouma Bouw? Kijk voor meer informatie op de website. Afspraak maken? Neem contact met ons op via de mail, info@boumabouw.nl of bel op 06-55 72 85 41.

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930