Buitengesloten uit uw auto of woning?

Het is gebeurd in een wip, u hoeft zich hier echt niet voor te schamen. Wij hebben dagelijks meerdere keren te maken met mensen die zichzelf buitengesloten hebben. Wij zijn er om u te helpen, en wel zo snel mogelijk! Dus: mocht u uw autosleutels in het contact hebben laten zitten, en vervolgens de autodeur op slot hebben dichtgegooid? Hulp is in de buurt! Waaide de voordeur met een klap achter u dicht en staat u buitengesloten? We komen eraan!

Altijd in de buurt

Er is altijd een slotenmaker uit Arnhem bij u in de buurt als u die het hardste nodig heeft. Na uw belletje snelt onze slotenmaker naar u toe en zal binnen een half uur bij u parkeren. Of u nu midden in de nacht belt, of tijdens de spits of op Oudjaars nacht? Wij zijn er…. Binnen 30 minuten! Ook sloten vervangen in Utrecht is voor ons geen probleem!

Sleutels verloren, slot kapot

U bent uw sleutels verloren, of zojuist ging uw slot kapot. Als u ons belt dan snelt een van onze vriendelijke medewerkers zich naar u toe en zal u weer toegang geven tot uw woning. Dit uiteraard zonder schade aan uw deur of deurkozijn! Sleutels bijmaken is een koud kunstje voor ons personeel, net als het vervangen van uw cilinder of uw slot. Ook als u buitengesloten staat en uw deur wordt beveiligd met een 3-punts veiligheidsslot krijgen we u weer schadevrij uw woning binnen.

Sleutel binnenkant slot

Een handigheidje dat veel mensen gebruiken: de sleutel aan de binnenkant van de deur in het slot steken. Zo hoeven ze nooit te zoeken naar de juiste sleutel én zo kan er van buitenaf geen sleutel bijgestoken worden in het slot. Dit voor u echter een lastig probleem als u buitengesloten staat en uw sleutel zit aan de binnenkant van de deur! Niet voor onze slotenmakers. In een mum van tijd is uw deur geopend en kunt u deze weer afsluiten, van binnenuit, met uw eigen sleutels.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930