Camping in de buurt van Slagharen

Een camping in de buurt van Slagharen is een perfect idee als je op zoek bent naar een gezellige en comfortabele manier van vakantie vieren voor het hele gezin. Een camping in Overijssel die ervoor zorgt dat het hele gezin gedurende het verblijf met een lach op het gezicht rondloopt, is ’t Rheezerwold. En eerlijk is eerlijk, wat is er nou belangrijker om degenen waar je om geeft te zien genieten?

Verblijf nabij een bijzonder dorp

Wie op zoek is naar een camping bij Hardenberg vindt in deze camping zijn locatie bij uitstek. Hardenberg is een klein, maar gezellig dorp. Je zal het op het eerste oog niet vermoeden, maar het dorp heeft een grote archeologische waarde. Het bestond namelijk al in de Middeleeuwen. Een bijzondere gedachte als je je zo door het landschap begeeft. In de wijdere omgeving zijn zelfs voorwerpen opgegraven die uit ruim voor het begin van de jaartelling stammen.

Op een steenworp afstand van de trekpleisters

Maar ook voor wie een camping in de buurt van Slagharen zoekt, is hier aan het juiste adres. ’t Rheezewold stelt je in staat om tijdens je vakantie binnen afzienbare tijd het gezellige dorp én het attractiepark te bezoeken. De camping is er slechts zeven kilometer vandaan. Binnen tien minuten ben je er. En ga je op de fiets, wat de regio is ideaal voor fietstochtjes, dan kost het je slechts twintig minuten. Een camping bij Slagharen is dus ook om die reden een voordeel.

Leuk voor de kinderen: attractiepark Slagharen

Vroeger kenden we het als Ponypark Slagharen. Nu heeft het het stoffige image van zich afgeschud en heeft het park zich ontpopt tot een volwaardig amusementspark voor kinderen. En stiekem eigenlijk ook voor volwassenen. Achtbanen, watervallen en flitsende shows, je vindt ze hier allemaal. En krijg je honger van al die indrukken? Dan schuif je lekker aan bij een van de restaurants die het park rijk is. De ticketprijzen zijn ook nog eens behoorlijk aantrekkelijk in vergelijking met vele andere Nederlandse attractieparken. Wat houdt je dus nog tegen?

Deze advertorial is geplaatst door (Booking Boosters), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.
OFF

Categories: Vakantie

Digikring


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031