Cirkelzaag huren verstandig?

Kan ik een cirkelzaag ook huren? Deze vraag wordt vaak gesteld door thuisklussers die een enkele zaagklus hebben. Het antwoord op deze vraag is 'ja', de cirkelzaag is net als elk andere gereedschap gewoon te huur. Over het algemeen verhuren alleen de bouwmarkten cirkelzagen. Maar tegenwoordig kunt u ook gewoon een cirkelzaag online huren. Naast het huren van een cirkelzaag kunt ook gewoon een cirkelzaag kopen. Maar wanneer is dit nou echt verstandig? We geven een antwoord op deze vraag door een kleine afweging te maken tussen huren en kopen.

Huren of kopen?

De vraag die u zichzelf moet stellen is: 'Ga ik de cirkelzaag vaker gebruiken?'. Is uw antwoord hierop 'ja', dan kan het kopen van een cirkelzaag misschien rendabel zijn. In het geval 'nee ik gebruik de cirkelzaag maar èèn keer', is een cirkelzaag huren een verstandige keuze. Een ander voordeel van huren is dat u altijd een machine van hoogwaardige kwaliteit mag verwachten. Hierdoor weet u zeker dat u het gewenste resultaat gaat en kan behalen. Als u een cirkelzaag huurt is de prijs rond de 15 a 20 euro per dag. Dit lijkt misschien veel, maar u krijgt er ook kwaliteit voor terug. Wanneer u een cirkelzaag koopt is de prijs al gauw rond de 100 a 300 euro voor een eenvoudige handcirkelzaag.

Tip: U kunt ook overwegen om de cirkelzaag van familie of vrienden te lenen. Dit kost u niks en de cirkelzaag wordt ook nog eens goed gebruikt.

Wanneer huren?

Er zijn drie belangrijke factoren die bepalen wanneer het beter is om te huren dan te kopen. Neem bijvoorbeeld de prijs. Hoe hoger de prijs is des te beter het is om een zaagmachine te huren. Is de prijs bijvoorbeeld niet zo hoog? Dan is kopen vaak een stuk voordeliger. Daarnaast is tijd één van de belangrijkste factoren. Gebruik je de machine maar een aantal dagen? Dan is kopen geen optie, maar moet je echt voor het huren gaan. Ditzelfde geldt ook voor hoogstaande kwaliteit.

OFF

Categories: Woning en tuin

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031