CMI

Je zult vast wel een woning hebben. Maar hoe creatief ben je met de inrichting geweest? Veelal worden er dingen nageaapt van anderen, want creatief inrichten is ook een vak apart. Gelukkig zijn er verschillende partijen die zich wél bezig houden met het continu creëren van unieke wooninrichtingen. Eén van die organisaties is CMI.

CMI (Creative Minds International) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in drie segmenten, namelijk;
– speciaal stucwerk; hier kun je zelf speciale verzoeken indienen en in overleg worden deze gecreëerd.
– green wall; om meer het ecologische gevoel in huis te krijgen.
– art wall; om de artistieke kant in huis naar voren te laten komen.

Zo zie je dat steeds meer huizen afwijken van de “normale” inrichtingen. Tegenwoordig is het belangrijker om te laten zien wie je bent en waarom jij zo uniek bent. En wat is een betere manier dan iemand bij jou thuis te laten komen om dit uit te vinden.

Waarom willen we ons onderscheiden van de rest?
Dit is terug te leiden naar de gaande megatrend ‘individualisering’. Mensen hebben behoefte aan een eigen stijl, uitstraling en specifieke wensen. De tijd van de massaproductie is aanzienlijk minder geworden. Zo zie je bijvoorbeeld ook dat je bij Nike je eigen schoenen kunt ontwerpen en deze op maat kan laten maken.

Net als bovenstaand voorbeeld (customization), zijn maatwerken en accessoires onderdeel van individualisering. Alleen zijn dit eerder de microtrends die op het moment aan de gang zijn. Het doel is simpelweg jezelf onderscheiden van de rest. Dit heeft niet alleen invloed op jou als persoon maar ook op bedrijven. Want zij moeten hierop inspelen om aan de behoefte van de klant te voldoen die steeds specifieker worden. Onze voorspelling is dat deze trend zich blijft voortzetten en dat bedrijven die zich dusdanig kunnen onderscheiden binnen hun branche een stapje voorlopen op de rest.

  • Ga naar de website: CMI

CMI voorziet u van unieke luxe wand- en vloerafwerking.
vloer, cmi

Auteur: Karlijn, IP adres: 80.113.202.17, Website: http://www.cmnt.nl/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Woning en tuin Tags: ,

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031