Daarom zijn rolletjes pepermunt zo populair!

Uit onderzoek is gebleken dat één van de populairste giveaway's (relatiegeschenken) in winkels rolletjes pepermunt zijn. Zodra we een grote glazenbak met deze rolletjes ontwaren, dan komt er iets merkwaardigs in ons naar boven …. 

Een graai in de bak

Ongemerkt een hand vol rolletjes pakken … herkenbaar? Veel klanten laten het niet bij één rolletje, maar nemen er wel 3 mee. Altijd handig voor onderweg immers, of gewoon lekker voor op de bank, of om uit te delen aan je dreinende kind (inderdaad: een zoethoudertje). 

Promo pepermuntjes

 

De rolletjes pepermunt zijn niet alleen goedkoop te bedrukken, maar ook goedkoop in aanschaf. Ondernemers die er van uit gaan dat het eigenlijk maar een kortstondig cadeautje is en dus niet echt de moeite waard is, maken een vergissing. Iedere ouder kent de momenten dat je kind per se naar die ene winkel, of dat ene restaurant wil. En waarom? Omdat zij daar een graai in de snoeppot kunnen doen die op de counter staat. Aha, denk je als ouder: nu begrijp ik waarom we hierheen moesten. Maar wat maakt het uit: de ouders, met kroost, gaan dineren in jouw gelegenheid en niet bij die van de concurrent, want bij jou krijgen de kinderen iets lekkers, wat zij zelf kunnen pakken. 

Zorg dat je erbij bent

Te weinig ondernemingen richten zich met deze extraatjes op kinderen. Maar heb je de kinderen eenmaal in je "grip", dan volgen de ouders vanzelf. Het werkt telkens weer: wij als ouders zijnde kunnen hiervan meespreken. Niet voor niets richten grote concerns als Mc Donalds zich zo op kinderen immers. Hier gaat een grote marketingstrategie achter.

Zorg dat je op je eigen "kleine wijze" hierbij aansluit. Bezoek snel de website van promotie-artikelen website Giftsware.nl: de allergrootste op gebied van relatiegeschenken. 

OFF

Categories: Cadeau

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031