De Dopper steel, de nieuwste generatie Dopper!

Dopper is een merk dat al enige bekendheid heeft verworven. De Dopper waterfles heeft een geheel eigentijdse stijl en is multifunctioneel in gebruik. Dopper heeft echter een nieuw product op de markt gebracht. Het gaat hier om de Dopper Steel. Deze nieuwe Dopper is al een tijdje op de markt maar is al een heel gewild product. De Dopper Steel is zo gewild dat er wachttijden zijn ontstaat voor de mensen die de Dopper Steel willen bedrukken.
De Dopper Steel
De Dopper steel is de stalen versie van de originele Dopper. Deze Dopper is iets groter dan de originele Dopper met een inhoud van 800 ml ten opzichte van de 500 ml van de originele Dopper. Het bijzondere bij deze Dopper waterfles is dat hij een volledig stalen design heeft. Deze stalen design ziet er heel stijlvol uit en geeft de Dopper waterfles nog veel meer uitstraling. Ook is de Dopper Steel gemakkelijk af te wassen en hierdoor eindeloos te gebruiken.
De Dopper Steel bedrukken
Sinds kort heeft Dopper een nieuwe techniek gevonden waardoor de bedrukking van de Dopper Steel er nog beter uit komt te zien. Het gaat hier om het volledig rondom full colour bedrukken van de Dopper. Met deze techniek kunt u uw boodschap nog beter uiten. U kunt namelijk ervoor kiezen om afbeelding te gebruiken of een mooie duurzame tekst te plaatsen op de Dopper. Dit geeft een extra dimensie aan de Dopper Steel.
Een duurzame boodschap met een bedrukte Dopper Steel
Met de Dopper Steel ondersteunt u ook nog eens drinkwaterprojecten in Nepal. Een deel van de inkoopprijs gaat namelijk naar de stichting Simavi, een internationale gezondheidsorganisatie die al meer dan 80 jaar aan projecten werkt ter bevordering van veilig drinkwater in de armste landen op de wereld. Deze organisatie staat voorop in de strijd voor waterprojecten in Nepal. Dopper heeft al een hele tijd een samenwerking met deze organisatie en heeft ook al veel bereikt in Nepal met deze organisatie. Er worden waterputten geslagen en schone wc’s en rioleringen aangelegd

Dopper Steel bedrukken | mooi design | Duurzaam product | Laagste prijs
Dopper Steel bedrukken

Auteur: jeroen kat, IP adres: 89.146.54.217, Website: http://www.zintuig.nl/de-dopper-steel-de-dopper-in-het-staal-lekker-sterk-met-een-nog-langere-levensduur/

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Webwinkel Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930