De fijne kneepjes van het grillen

Houdt u van lekker eten, en u zou het graag zelf willen maken? Met grill academy cursussen kunt u alles leren over het vak barbecueën. Bij deze cursussen kan u kiezen tussen grillen op een green egg of op een van een normale barbecue. U krijgt u alles over vlees te weten en hoe u het vlees zo mals en lekker mogelijk krijgt.

Big green egg

De big green egg is een barbecue die is samengesteld door een paar top koks. Door deze barbecue blijft wordt het vlees extra mals en behoud het zijn smaak. U kan bij de green eeg speciale kolen kopen, deze gaan wel 8 tot 20 uur mee. Het ligt eraan hoe warm u uw barbecue wilt hebben. De big green eeg is er in verschillende maten. Het is niet dat de big green eeg per se de grootste is, want ze heten allemaal the green egg. Je hebt de green egg minimax, medium, large en nog een paar verschillende groottes. De green egg is zo ontworpen dat hij extra veel voordeel heeft. Zo wordt de buitenkant van de green egg nooit heel erg heet, maximaal 40 graden, dit is veilig voor het gebruik terwijl uw kinderen er bij zijn. U kan de deksel altijd dicht doen wanneer u wilt. De onderkant is van brandvrij stof gemaakt. U kunt de green egg ook altijd buiten laten staan. Het materiaal van de barbecue is roestvrij en de green egg is ook volledig waterdicht. Vergeet u allen niet de luchtafvoer te sluiten. Die zit er dus ook op. daarmee kan u regelen hoe warm het binnen in de barbecue wordt. De dop van de deksel bestaat uit een thermometer. Hiermee kan u altijd de tempratuur zien. Zo verbrand uw eten minder snel, u kan het in ieder geval in de gaten houden. U kan de big green egg BBQ altijd erkennen aan zijn donkergroene kleur. Dan weet u zeker dat u een echte heeft als u de big green eeg wilt kopen.

Uitje

Als u een leuk uitje of feestje wilt houden kan u altijd een cursus barbecue volgen. Dit kan dus met een normale barbecue of met een big green egg. Laten we ons nu richten op een workshop met een normale barbecue. U kunt met een grote groep een dag bij ons komen. Bij de prijs zit alles ingegeven, het gebruik van de barbecue en het vlees en nog wat verassingen. U kunt dit bijvoorbeeld doen met het team van uw sportvereniging of met een vrijgezellendag. Voor vrouwen is het ook erg leuk. U kan kiezen of u beginnend barbecue bent of een gevorderde of expert. Daaraan wordt ingeschat welk vlees u kan gaan bakken. Er is bijna elk soort vlees te krijgen. U kan ook aangeven wat u voorkeur is voor vlees, wat u het lekkerst vindt. Als u vegetarisch bent kunnen wij hier rekening mee houden. U kunt ook groenten grillen. U kan kiezen of u de workshop s ’middags of s ’avonds doet. U kan het ook allebei doen.

 

 

 

OFF

Categories: Horeca

Digikring


maart 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031