De iPhone van Apple

De populaire iPhone

 

De iPhone is een mobiele telefoon en wordt ook wel een smartphone genoemd. Een smartphone kan meer dan alleen bellen en sms’en en dat is ook het geval bij de iPhone. Je kunt naast bellen, namelijk ook op het internet, video bellen en er zijn heel veel slimme functies. Apple weet dat je niet achter kunt blijven en mee moet gaan met de tijd. Daarom brengen ze telkens weer een nieuwe variant uit. Er zijn nu al heel veel iPhone toestellen, de nieuwste is de iPhone 7 en de iPhone 7 plus.

De iPhone is heel gemakkelijk in gebruik en er zijn diverse applicaties, waarbij je bestanden eenvoudig kunt overzetten naar een ander apparaat. Een app, genaamd iCloud zorgt ervoor dat je je bestanden op elk Apple apparaat kunt vinden. Ook kun je gebruik maken van zoek mijn iPhone, als je je iPhone kwijt bent geraakt kun je het heel snel terugvinden. Er wordt zelfs een routebeschrijving geopend. De iPhone is heel slim en je kunt er heel lang mee, maar het kan zijn dat er onderdeel kapot  gaat. Dit kan een scherm zijn, maar ook iets anders. Hert is dan fijn als je zelf deze onderdelen kunt vervangen. Misschien lukt het wel helemaal niet meer en moet je een nieuwe iPhone aanschaffen, dan kun je ook een refurbished iPhone kopen.

Refurbished iPhone bestellen

 

Een refurbished iPhone is een toestel dat gecontroleerd is. Als het nodig is zullen de onderdelen vervangt worden. De refurbished iPhone is relatief goedkoper, omdat het niet een nieuw toestel is. De iPhone werkt wel uitstekend, maar het kan voorkomen dat er kleine krassen op het scherm zitten. Er zijn twee varianten van de refurbished iPhone, Grade A en Grade B. Grade A ziet er helemaal nieuw uit en wekt uitstekend, bij Grade B kunnen er enkele beschadigen zijn. De iPhone ‘s die worden refurbished zijn maar voor een korte duur gebruikt geweest en zijn daarom niet heel oud. Ook kopen heel veel mensen refurbished toestellen, omdat het wat goedkoper is en niet iedereen zoveel waarde hecht aan een nieuw toestel. Refurbished iPhone ‘s zijn de laatste jaren veel populairder geworden.

De nieuwste iPhone 7 Plus

 

De iPhone 7 Plus is tegelijkertijd met de iPhone 7 gereleased in september 2017. Het toestel is goed opgepikt door Apple liefhebbers en er zijn veel smartphones verkocht. De meest gewilde uitvoering is de gitzwarte iPhone 7 Plus. Dit toestel is zelfs zo geliefd dat ze bij Apple door de voorraad heen zijn. Dit heeft te maken met dat sommige toestellen niet door de kwaliteit check heen zijn gekomen. Er zijn ook verschillende accessoires en onderdelen te koop van het nieuwe toestel.

Bron: MacManiack

OFF

Categories: Webwinkel

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930