De jaarlijkse tandarts controle

De jaarlijkse tandarts controle

Bijna iedere Nederlander gaat naar de tandarts, sommige gaan alleen voor de controle en verder niet. Wordt er bij de controle een gaatje ontdekt, dan moet je terugkomen. Maar er zijn ook mensen die helemaal niet naar de tandarts gaan. Ze zijn bang voor de tandarts of ze vinden het te duur. Erg jammer, want je gebit is wel erg belangrijk. Met je gebit kun je een indruk achterlaten, je kunt vriendelijk lachen naar een klant of een voorbijganger. Dit doe je sneller als je tevreden bent over je gebit, ben je niet tevreden over je gebit dan doe je dit soort dingen waarschijnlijk niet.

Op bezoek bij de orthodontist

Je hebt de controle bij de tandarts gehad en de conclusie is, je moet een beugel. Je krijgt een beugel als je tanden ver naar voren of scheef staan, er te veel of te weinig ruimte tussen je tanden zit of je krijgt een beugel omdat je tanden en kiezen niet goed op elkaar passen. De beugel zet jouw tanden dan in de goede positie, dit kan soms erg gevoelig zijn. Als je tanden niet goed op elkaar passen, kun je last krijgen van een spraakprobleem en dat wil natuurlijk niemand.

De 3M True Definition van Ditare

Digitale tandheelkunde, dat heb je vast nog niet vaak gehoord. Digitale tandheelkunde is in opkomst in Nederland. Onder de tandartsen is de True Definition wel bekend, maar onder de rest van de Nederlanders nog niet echt. De 3M True Definition is een apparaat waarmee de tandarts jouw gebit kan scannen. Er hoeft dus geen foto gemaakt te worden en jij kan gelijk meekijken hoe je gebit eruit ziet. Het scheelt de tandarts dus erg veel tijd. De True Definition is erg secuur in het scannen van jouw gebit. Het handstuk wat de tandarts vast heeft, heeft meerdere functies, zo kan het tandplak verwijderen en gaatjes opsporen. Maar kan ook te werk gaan met kronen en bruggen. Wil je meer informatie over deze scanner, neem hier dan een kijkje. 

OFF

Categories: Verzorging

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031