de meest ervaren autoreparateur

Garage Den Haag

Autoservice Nieuwenhuijsen is de specialist als het om autoreparaties gaat. Het personeel in deze autogarage is stuk voor stuk erg ervaren. U kunt bij nieuwenhuijsen terecht voor een verscheidenheid aan reparaties. Het bedrijf beschikt over voldoende kennis om elk merk te kunnen repareren. Een onderhoudsbeurt, APK keuring, nieuwe banden set, grote of kleine repartie, alles is mogelijk.

Daarnaast is de garage Den Haag gespecialiseerd in het inbouwen van LPG installaties in auto’s. De LPG installatie die Nieuwenhuijsen installeert voldoet altijd aan de Nederlandse wet en regelgeving. LPG heeft de toekomst want, het is een milieuvriendelijke manier van rijden. Het gas stoot geen schadelijke co2 stoffen uit en is bovendien erg goedkoop, als u per jaar meer dan 9000 kilometer rijdt is het vaak al voordeliger om op LPG te rijden. Wij bouwen al vele jaren LPG installaties in en hebben alle benodigde kennis in huis om dit te doen. Dit maakt ons een bekende garage Den Haag.

Als u ervoor kiest om een reparatie aan uw auto te laten doen door autoservice Nieuwenhuijsen hoeft u niet bang te zijn dat u tijdens de reparatie niet kan rijden. Autoservice Nieuwenhuijsen regelt altijd vervangend vervoer voor u, helemaal gratis. Zo hoeft u de repartie niet in te plannen op vervelende tijden maar kunt u altijd direct door rijden. Als er tijdens een keuring iets moeten vervangen worden vragen wij daar altijd toestemming voor, u loopt zo niet tegen onvoorziene kostten aan.

Als u heeft besloten om een reparatie inspectie of keuring te laten doen bij autoservice nieuwenhuijsen of u heeft vragen over de service, kosten of andere onderwerpen mag u ten alle tijden contact opnemen met autoservice Nieuwenhuijsen. Ze vertellen u graag alles wat u wilt weten zodat uw auto zo snel mogelijk weer gereed is om vele veilige kilometers mee te maken.

OFF

Categories: Auto's

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930