De mooiste locatie voor de mooiste dag van uw leven

Trouwlocatie Gouda

 

Je hoort het wel eens: de trouwdag is de mooiste dag van je leven. Bij die mooiste dag hoort natuurlijk ook de mooiste locatie. Een locatie waar al je gasten met veel plezier kunnen mee maken dat jullie trouwen. Wanneer je opzoek bent naar een trouwlocatie Gouda ben je bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Gasterij Vergeer beschikt namelijk over een van de mooiste trouwlocaties van het land.

 

De trouwlocatie beschikt over een prachtige zaal die door de gemeente is aangewezen als officiële trouwlocatie. U mag hier uw burgerlijk huwelijk alten voltrekken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Omdat Gasterij Vergeer beschikt over een grote ruimte kan na de huwelijksvoltrekking direct de taart worden aangesneden. Het is een groot voordeel dat uw daggasten niet van hot naar her hoeven te rijden. Het hele feest van de ceremonie tot het diner en een eventueel feest, het kan allemaal bij Gasterij Vergeer. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om maar een deel van de trouwerij te doen bij Gasterij Vergeer.

 

Gasterij Vergeer denkt namelijk altijd mee met u. Het is uw dag en Gasterij Vergeer zal er alles aan doen om de dag zo mooi mogelijk te laten zijn voor u. Er is dus ontzettend veel mogelijk, als u speciale wensen heeft kunt u het laten weten. We zullen dan alles in werking stellen om uw wens in vervulling te laten gaan.

 

Gasterij Vergeer is een familiebedrijf  dat al meer dan 45 jaar feesten partijen en evenementen organiseert. Een bedrijf met veel passie en ervaring. Gasterij Vergeer kan ook uw diner of buffet verzorgen. Gerechten met heerlijke smaken, speciaal voor deze feestelijke dag. 

 

Neem snel contact op met Gasterij Vergeer om de trouwlocatie Gouda te regelen voor uw trouwdag. Trouwlocatie Gouda, Reeuwijk ligt dichtbij Gouda en is goed te bereiken.

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930