De voordelen van LED verlichting

LED verlichting

 

Vaak denken mensen dan LED verlichting een te dure investering is en daarom niet de moeite waard is. Wij van Duurzaam Groep Eindhoven weten wel beter. Op lang termijn is het namelijk vele malen goedkoper. Er wordt namelijk enorm veel bespaart op energieverbruik. Dit is vaak wat mensen niet weten. Vooral bij grote bedrijven kan het verschil enorm zijn. In dit artikel zal ik uitleggen wat nou precies zo voordelig is. Daarnaast zal ik toelichten wat wij als bedrijf kunnen betekenen voor uw organisatie. Wij bieden meerdere opties en kunnen u op lang termijn blijven ondersteunen met de belichting van uw bedrijf.

 

Wat zijn de voordelen van LED verlichting?

 

LED verlichting kenmerkt zich door meerdere voordelen die ik in deze paragraaf zal beschrijven. Ten eerste is een LED lamp op lang termijn veel goedkoper dan een gloeilamp of spaarlamp. Dit is voor vele mensen vaak een onbekend voordeel. Daarnaast gebruikt een lamp van ons veel minder energie dan een normale lamp. Een lamp van ons verbruikt namelijk minder dan een kwart dan wat een normale lamp gebruikt. Moet u een voorstellen hoeveel dat zal schelen. Een lamp van Duurzaam Groep Eindhoven gaat daarom ook veel langer mee dan een ouderwetse lamp. Een lamp van ons heeft 30.000 tot 50.000 branduren. In de meeste kantoorpanden wordt gebruik gemaakt van TL verlichting. LED lampen verbruiken 65% minder stroom dan zulke lampen. Dit is nog niet alles! Een LED lamp heeft een natuurlijk licht. Hierdoor worden kamers mooi en egaal belicht. Naast alle voordelen aan de kostenkant heeft het ook nog eens uitstraling voordelen. Tenslotte zijn onze lampen ook milieuvriendelijk. Al met al kunt u wel begrijpen waarom zoveel mensen overstappen op LED verlichting.

 

LED verlichting in uw bedrijf

 

Als wij LED verlichting gaan installeren in uw pand zullen wij dat in verschillende stappen doen. Er zullen specialisten bij u langs gaan om te onderzoeken hoeveel u zult besparen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en heb binnen no time LED verlichting in uw pand. 

OFF

Categories: Woning en tuin Tags: ,

Digikring


juli 2018
M D W D V Z Z
« jun    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031