Deel het verhaal achter jouw bedrijf

Op Webstory kun je het verhaal achter jouw bedrijf delen. Wij geven kleine bedrijven de kans om zich in de spotlight te spelen en leuke verhalen over hun bedrijf te delen. Het is de bedoeling dat hier kennis wordt gedeeld, zodat je van andere bedrijven kunt leren. 

Het mooie van dit platform is dat je niet alleen domweg je bedrijf gratis kunt promoten, maar dat je ook andere mensen een kijkje in de keuken kunt geven. Bedrijfsfilosofieën en andere interessante informatie kan natuurlijk ook gedeeld worden en wellicht ook aanleiding geven voor de bezoeker om verder met je in contact te komen. 

Zo zijn er al een aantal partijen die ons hebben verteld dat hun artikel diverse nieuwe klanten en samenwerkingen heeft doen opleveren. Natuurlijk is alles geheel vrijblijvend en kunnen artikelen ook na verloop van tijd nog gewijzigd worden. 

Mocht je het leuk vinden om op ons platform je verhaal te delen, dan kan dat! De enige eisen die wij aan de door jou aangeleverde tekst stellen, is dat deze minimaal 400 woorden telt en bovendien inhoudelijk de volgende informatie bevat:

  • Algemene bedrijfsgegevens (website URL, oprichtingsdatum, etc.)
  • Bedrijfsfilosofie
  • Toekomstverwachtingen
  • Contactinformatie

De tekst moet in goed Nederlands zijn geschreven en het liefst gepresenteerd worden met wat beeldmateriaal. Mocht je dit wat lijken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen middels het contactformulier op de website.

 

OFF

Categories: Marketing

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930