Dermarollers en hyaluronzuur

Wat zijn dermarollers eigenlijk?

Dermarollers zijn compacte en handige apparaten die er voor zorgen dat de huid minder snel oud wordt. Met een verouderde huid bedoelen we rimpels. In de dermaroller zitten naalden die je over het gezicht moet rollen. Het is ook beter om een serum aan te brengen, voordat je begint met een dermaroller. Dit zorgt ervoor dat de behandeling beter loopt. Een dermaroller is alleen geschikt voor het huid en niet voor andere delen van het lichaam. Naast rimpels tegen gaan zorgen ze er ook voor dat de huid wordt verstevigd. Een dermaroller ziet er best wel raar uit als je het nog nooit hebt gebruikt, maar dat went wel.

Het gebruik van dit apparaatje

Als men een dermaroller ziet weten ze vaak niet hoe ze het moeten gebruiken. Eigenlijk is het heel eenvoudig en hoef je er niet heel veel van af te weten. Je moet wel op de naalden letten. Er zijn verschillende afmetingen voor de naalden, van 0.2 mm tot 2mm. Als je net begint met een dermaroller is het verstandig om te kiezen voor de kleinste en kortste naalden. Je huid moet wennen aan de naalden en daarom is het beter dat je eerst begint met kleine naalden. Je kunt het ook opbouwen en stapje voor stapje een grotere naald te gebruiken. Er zijn diverse soorten dermarollers, ook kun je een keuze maken uit diverse kleuren.

Reinig je dermaroller eenvoudig

Het is belangrijk om spullen schoon te houden, dit geldt ook voor de dermaroller. Als je de dermaroller goed schoon houdt blijft het hygiënisch en is de kans op bacteriën en infecties veel kleiner. Hoe maak je een dermaroller nou schoon? Voor de dermaroller bestaat er een speciale reiniger genaamd, Dermaroller Cleaner. Je wast de dermaroller samen met de cleaner voordat je het gaat gebruiken. Ook wordt het aangeraden om het na gebruik weer te wassen. Je kunt minstens 1 jaar gebruik maken van de dermaroller. Daarna zullen de naalden niet meer zo goed zijn en hierdoor zal het effect ook afnemen. Daarom wordt er geadviseerd elk jaar een nieuwe dermaroller aan te schaffen. De prijzen verschillen heel erg en dat is ook logisch, want er zijn verschillende merken en formaten

Wat is hyaluronzuur?

 

Hyaluronzuur is een hydraterend serum dat erg krachtig is en ervoor zorgt dat je huid weer jonger wordt van uit het binnenste gedeelte van de huid. De effectieve concentratie van het serum zal de vochthuishouding op peil brengen en houden, waardoor collageen en elastine aangemaakt zullen worden. Als je ouder wordt dan zal de hoeveelheid hyaluronzuur afnemen en met producten die dit bevatten kun je je huid hier tegen wapenen. Hyaluronzuur serum kopen? Dit kan online en in bij de drogisterijen.

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930