Dit moet je doen met een legionella besmetting

Legionella behandeling

 

Een gevaarlijke ziekte kan ontstaan na een besmetting met de legionella bacterie. De veteranenziekte is een gevaarlijke ziekte die voorkomen moet worden. Dit kan door na de constatering hulp in te schakelen van Purus B.V. dit bedrijf is gespecialiseerd in legionella behandeling. De legionella behandeling zorgt ervoor dat de legionella bacterie gedood wordt. Dit is nodig omdat de bacterie veel pijn kan berokkenen.

 

De veteranenziekte
De legionella bacterie is gevaarlijk voor mensen die douchen of in bad gaan. Legionella kan namelijk alleen mensen ziek maken als de bacterie via de neus of mond ingeademd wordt. Bij een warme douche ontstaat nevel, en als die nevel de legionella bacterie bevat kan je er erg ziek van worden. Wanneer je de bacterie inademt is er een kans op de veteranenziekte. De veteranenziekte, ook wel legionellose, is een hele zware longontsteking. Aan deze longontsteking overlijden nog steeds wel eens mensen.  De veteranenziekte dankt zijn naam aan de ontdekking. In een hotel in Amerika kwamen veel veteranen bij elkaar voor een bijeenkomst. De veteranen douchte in besmet water, 221 veteranen werden ziek, uiteindelijk overleden 34 mensen.

 

Wees op tijd met de behandeling!

Het is dus van groot belang om een legionella behandeling te laten doen wanneer de bacterie is geconstateerd.  Een legionella behandeling is een zeer specialistisch werk. De behandeling kan alleen gedaan worden door gecertificeerde bedrijven. Een van die specialistische bedrijven is Purus B.V.


Schakel Purus B.V. in om uw legionella behandeling te doen. Purus B.V. heeft al vaak een legionella behandeling uitgevoerd. Bedrijven die u voor gingen zijn: loodgieters, woningbouwverenigingen, installatie bedrijven, adviesbureaus, zieken- en verpleeghuizen en gemeentes. Purus B.V. is bekend vanwege de grondige en  werkwijze en professionele werkwijze. U kunt uw drinkwaterinstallatie, keerkleppen, luchtbehandelingskasten, waterreservoirs, koeltorens en leidingen laten controleren door Purus B.V. neem contact op met Purus B.V. om een antwoord te krijgen op alle vragen die u heeft over de legionella behandeling, zowel preventief als correctief.

OFF

Categories: Gezondheid

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930