Doe het eens rustig aan

Waar je ook komt te werken iedereen heeft wel eens wat stress. Het is niet zo raar omdat de maatschappij steeds drukker wordt. Altijd maar haasten en bijna geen tijd voor jezelf. Het lijkt ook wel of we niets meer mogen van onszelf. Gewoon eens rustig aan doen. De werkdruk wordt hoger en we krijgen ook steeds meer informatie die we dan even maar snel moeten verwerken.

Altijd stressen

Het is normaal hoor je dan mensen zeggen, normaal dat we altijd maar stressen? Normaal dat we nooit even de tijd nemen voor onszelf? Het is misschien een andere situatie maar bijvoorbeeld in Japan is het zelfs “verplicht” om niets te doen, gewoon even rusten. Een uurtje of 2. Helemaal niets mis mee.

Sowieso in Azië is het anders, althans de meeste dingen. Daar nemen mensen de tijd om dingen te doen. Niet alles snel doen maar echt de tijd nemen. Natuurlijk zijn er in de afgelopen jaren ook veel dingen veranderd maar de mentaliteit, vooral onder de wat “oudere” generatie is niet veranderd.

De jongeren wel, die willen carrière maken, niet zo raar natuurlijk maar ondanks dit alles zijn er zeker wat dingen die wij, in het westen van de mensen in Azië kunnen leren. En ook andersom natuurlijk. Het is echter niet meer zo dat Azië achterloopt in dingen. Sterker nog het loopt voor op een aantal dingen.

Goede stoelen

Wat ook belangrijk is op werk of kantoor of waar dan ook is dat je de juiste spullen hebt. Om een voorbeeld te geven, een goed bed (dus niet te hard en niet te zacht) draagt echt bij als het om een goede nachtrust gaat, als je goed slaapt dan kan je dingen veel beter hebben zowel fysiek (weerstand bijvoorbeeld is beter) en mentaal (je bent niet snel geïrriteerd). Om even wat dingetjes op te noemen.

Maar als je werkt de hele dag moet je dat ook vol kunnen houden. Of als je thuis achter de computer zit. Een goede bureaustoel helpt om de dag door te komen. Veel mensen klagen dat het niet lekker zit of krijgen last van hun nek of rug. Dat kan je krijgen als je een slechte stoel hebt.

Of als je houding niet goed is dan kan je ook last krijgen van allerlei klachten. Ook zitten mensen vaak gespannen in de stoel zonder dat ze het doorhebben. Echter als je een goede stoel hebt neem je automatisch een andere en betere houding aan waardoor je de kans verkleint dat je last van je rug krijgt. Of van je nek of van je schouders.

 

OFF

Categories: Webwinkel

Digikring


augustus 2018
M D W D V Z Z
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031