Draag bretels op de juiste manier

Makkelijk te volgen tips voor mannen om bretels op de juiste manier te dragen
 

Bretels voor mannen

 
Bretels of bretels lijken misschien ouderwets of ouderwetse verfijning, maar als ze op de juiste manier worden gedragen, kunnen ze klassieke stijl en finesse spellen. Als je niet zeker bent over dit kledingaccessoire, ga je door deze tips na hoe je bretels op de juiste manier draagt ​​om er uit te zien als een perfecte gentleman.
 
 

Mode Faux Pas!

 
Er is een oud gezegde: "Hij is een soort riem en bretels", wat betekent dat een man zo paranoïde is dat zijn broek naar beneden komt dat hij beide draagt, wat een vreselijke blunder is. Draag nooit een riem met bretellen en vraag uw kleermaker om de riemlussen te verwijderen als u bretels als een fashion statement wilt dragen.
Ook bekend als 'bretels' in het Verenigd Koninkrijk, werden bretels voor het eerst geïntroduceerd in de herenkledingkast door een Britse ontwerper genaamd Albert Thurston, in de jaren 1820, vanwege de modieuze infusie van een hoge taillebroek. Met deze broek was riemen geen gemakkelijke optie en daarom ontstond het gebruik van bretels. Terwijl het oorspronkelijke ontwerp een 'H'-patroon aan de achterkant was, veranderde het al snel in' X 'en vervolgens in' Y '.
 
Oorspronkelijk waren ze gemaakt van 'boxcloth' – een wollen materiaal – tegenwoordig zijn ze gemaakt van verschillende materialen zoals Frans satijn, jacquardzijde, argyle of plaid en leer.
 

Soorten bretels

 

X- en Y-vorm Spenders

 
Traditioneel zijn er twee soorten bretels. De X-vorm heeft twee aparte riemen over de rug en kan worden aangepast aan bredere posities op de tailleband aan de achterkant. De Y-vorm heeft twee banden die overgaan in één riem die het midden van de achterste tailleband ondersteunt.
 
Snelle stijltip:
Zorg ervoor dat de kleur van je schoenen overeenkomt met de kleur van de bretels.
 

Bretels met knoopsluiting

 
De knopen bevinden zich aan de binnenkant van de tailleband, twee aan elke kant van de middelste knop en een in het midden van de binnenste tailleband aan de achterkant. Kijk met de bretels aan de rechterkant naar buiten terwijl je ze dichtknoopt op de tailleband. Breng het dan omhoog en knoop de voorkant van de broek naar binnen. Zodra de broek aan is, kunt u elke kant van de bretels op en boven de schouders ontspannen. Pas de dichtheid aan door de metalen clip omhoog of omlaag te schuiven.
 
 

Clip-on Bretels

 
De clips moeten worden geopend en bevestigd aan elke kant meet ongeveer een halve afstand van de zipper tot de buitenrand van de broek en bevestig de clip aan dat punt. Trek aan de broek om de bretels over de schouder te verlichten. Pas de spanning aan door de metalen clips te verschuiven.
Nu we de verschillende soorten jarretels kennen en weten hoe ze op de juiste manier gedragen moeten worden, zijn hier enkele looks die u kunnen inspireren. Ga je gang en probeer deze looks uit, vergeet niet om de look te dragen die past bij jouw persoonlijke stijl.
 
De nieuwste stijlobsessie is het opnieuw uitvinden van de casual look door bretels met gescheurde jeans te dragen. Combineer het met een versleten T-shirt dat voornamelijk in lichte kleuren of subtiel grijs en zwart kan zijn. De gemakkelijkste manier om deze look te accessoriseren is door een zonnebril, muts of sjaal te dragen.
 
Deze look past goed bij een vrijetijdsuitje of een uitstapje. Het kiezen van de juiste paar schoenen is ook essentieel. Het dragen van een comfortabel paar chino's, chukka's of lichte sneakers zou je een edgy uiterlijk geven.
 
 

Bretels met opgerolde mouwen

 
Met opgerolde mouwen en stropdas. Mannen die op het werk een formele indruk willen maken, kunnen brede bretels dragen met een overhemd met formele kraag en een stropdas met de opgerolde mouwen om het een subtiele casual look te geven. Maar als u een verfijnde indruk wilt maken, dan zullen dunne bretels met uw formele overhemd met knopen een duidelijke verklaring zijn.
 
Combineer het met een colbert, zodat mensen het zeker zullen opmerken wanneer u uw colbert uittrekt. Accessorize deze look met een goed paar formele schoenen zoals oxfords, vleugeltip of derby.
OFF

Categories: Mode

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930