Drank en drankglazen

Lekkere drank kopen

 

Er zijn vele verschillende soorten drank in omloop, maar wat is nou eigenlijk de lekkerste drank als je er eentje moest kiezen? Dit is natuurlijk helemaal persoonlijk en verschilt dus per persoon. Sommige mensen houden van een lekker biertje, andere mensen weer van een wijntje. Dan heb je nog de stevige drinkers die wel van een sterk alcoholisch drankje houden zoals whisky. Ook is het per land verschillend waar de inwoners van houden. Nederlanders staan bekend als bierdrinkers, en bier is ook wel een drankje dat overal ter wereld wordt gedronken en erg populair is. In een land als Cuba is vooral rum een bekend drankje. Er zijn diverse Cubaanse rums te koop in de winkels zoals Havana Club. Het bekendste drankje met rum moet toch wel een Bacardi Cola of een Cuba Libre zijn.

Barbenodigdheden en glazen

 

Om een lekker drankje te drinken heb je ook een glas nodig. Verschillende drankje worden in aparte glazen geschonken, een biertje wordt meestal uit een amsterdammer, een fluitje of een bierpul gedronken. Wijn wordt uit een wijnglas gedronken en whisky uit een whiskyglas. Op festivals en dergelijke wordt er alleen maar uit plastic bekers gedronken en meestal valt dit niet zo goed in de smaak. Een glas drinkt lekkerder weg en draagt bij aan de totale ervaring van een drankje. Dan heb je ook nog cocktails die worden uit een groter cocktail glas gedronken. Ben je op zoek naar barbenodigdheden zoals bierglazen en ander glaswerk dan kan je hier een kijkje nemen.

De kater komt later

 

Tijdens een avondje stappen met een paar drankjes op voel je je vaak heerlijk, alleen de dag erna wil het nog wel eens anders zijn. Alcohol zorgt ervoor dat je jezelf slecht gaat voelen, omdat alcohol eigenlijk gewoon een soort van vergif is. Je lichaam raakt al het vocht kwijt en je lever moet andere taken staken omdat hij de alcohol af moet voeren en hierdoor ga je brak worden en een kater krijgen. Drink voldoende water na een avondje stappen om dit soort taferelen te voorkomen.

Bron: Dranktotaal

OFF

Categories: Links

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930