Dynamische prijzen op Bol.com

Bol.com is zonder twijfel het meest succesvolle internet verkoopplatform van Nederland. Met zeven miljoen reguliere bezoekers is de concurrentie tussen de aanbieders fenomenaal. Het gevecht dat de aanbieders met elkaar voeren om kwaliteit, levertijden en lage prijzen heeft een duidelijke winnaar: de gebruikers van Bol.com. Die kunnen kiezen uit prima producten met korte levertijden en een lage prijs. Productprijzen zijn voor aanbieders op Bol.com belangrijk. Want hoe lager de productprijs van een aanbieder, hoe hoger deze aanbieder wordt gerankt in de lijst met aanbieders van het product. Een relatief lage productprijs leidt dus tot meer verkopen. Deze cruciale rol die de relatieve productprijs speelt leidt tot heel dynamische prijzen op Bol.com.

Repricer om op Bol.com op geautomatiseerde manier prijzen aan te passen

Aanbieders proberen elkaar op Bol.com de loef af te steken door voortdurend prijswijzigingen door te voeren om zo een hogere ranking te bereiken. Deze dynamische prijzen op Bol.com hebben ertoe geleid dat aanbieders 24 uur per dag surveilleren op prijswijzigingen van de concurrentie om te voorkomen dat ze worden verrast. Het scannen op prijswijzigingen kan natuurlijk door mensen worden uitgevoerd, maar dat is vaak te duur. Dat is een belangrijke reden voor aanbieders bij Bol.com om repricer software toe te passen. Deze software berekent op ingenieuze wijze de optimale productprijzen voor de producten op basis van bedrijfsspecifieke factoren en de productprijzen van de concurrentie. Door toepassing van repricer software kan een prijswijziging van een concurrerende aanbieder direct worden beantwoord.

Meer verkopen op Bol.com door de repricer van Vleks

De repricer software van Vleks is een makkelijk te implementeren hulpmiddel om op geautomatiseerde wijze prijzen op Bol.com aan te passen. De software is flexibel, betrouwbaar en snel en is daarnaast eenvoudig in het gebruik. Door op Bol.com de repricer software van Vleks te gebruiken, kunnen op een geautomatiseerde manier prijzen op Bol.com worden aangepast. Daardoor kunnen de dynamische prijzen op Bol.com makkelijker worden gevolgd, zonder dat dit zeeën van tijd kost. Met repricer software kan bij Bol.com op eenvoudige wijze de ranking worden verbeterd, wat weer kan leiden tot hogere verkopen. Kies daarom voor de Repricer van Vleks!

OFF

Categories: Webwinkel

Digikring


januari 2019
M D W D V Z Z
« nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031