e-sigaret kopen

Dit blog artikel is interessant voor personen die hun eerste elektrische sigaret kopen gaan. Om te beginnen wordt beschreven waarom je een e-sigaret kopen zou, wat zijn de meerwaarde van een e-sigaret?

Waarom een e-sigaret kopen
Reden 1, en ook wel direct de belangrijkste naar mijn mening dan: Je gezondheid, roken is niet bepaald bevorderend voor je gezondheid, de teer kan longkanker veroorzaken in het ergste geval, ook veroorzaakt de teer afwijkingen in je longen, hierdoor gaat de ademhalingsfunctie achteruit waarop vervolgens je conditie ook achter uit zal gaan.

Je tanden en vingers worden ook niet mooier van iedere sigaret die je rookt. Als je een e-sigaret dampt krijg je namelijk geen aanslag op je tanden en geen gele vingers.

Dampen is niet schadelijk voor je omgeving, wat ook wilt zeggen dat je de e-sigaret bijna overal mag dampen. Dit wordt als zeer prettig ervaren door dampers, je hoeft als je in een restaurant zit niet naar de rokersruimte te gaan en je kinderen en partner “roken” niet mee, dat is toch wat we willen, het beste voor ons gezin.

Welke e-sigaret kopen
Je wilt je eerste e-sigaret kopen, nou rest de grote vraag welke e-sigaret ga je kopen? Hou het simpel en ga al helemaal niet de duurste e-sigaret kopen die je vinden kunt. 2 aspecten die belangrijk zijn om rekening mee te houden zijn de batterij en de clearomizer.

De capaciteit van een batterij wordt uitgedrukt in mAh waarden. 100 mAh staat gelijk aan 1 uur constant dampen, met een batterij van 900 mAh kom je een dag door, niemand dampt constant.

Als je een e-sigaret kopen gaat is het ook belangrijk dat je let op welke clearomizer deel uit maakt van de e-sigaret. Clearomizers zijn verkrijgbaar vanaf 1.6 ml inhoud en vele male groter, een clearomizer met 1.6 ml is voldoende om thuis en/of op het werk te dampen. Wil je op vakantie gaan en de e-liquids niet mee slepen? Koop dan een grotere clearom

Wij verkopen elektrische sigaretten en alle bijbehorende producten
e-sigaret kopen

Auteur: Vincent, IP adres: 77.164.72.59, Website: http://esigaret-kopen.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Webwinkel Tags:

admin


Juli 2022
M D W D V Z Z
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031