Een bedrijf zonder internet, dat kan niet!

In de 21ste eeuw is haast niets zo belangrijk voor een bedrijf als internet. Via internet worden producten verkocht, via internet worden connecties gelegd, via internet werk je. Er is dus niets zo vervelend als internet dat niet werkt, of niet goed werkt.

Gebruik een kabeltester

Om erachter te komen of uw internet goed werkt en wanneer het niet goed werkt, waardoor dat komt kunt u gebruik maken van een kabeltester. Een kabeltester is een apparaat dat laat zien of de kabels het goed doen. Zo weet u of het aansluiten van de nieuwe kabels goed is gegaan. Ook kunt u erachter komen wat er mis is als het internet niet werkt met behulp van een kabeltester. Dat komt omdat een kabeltester een apparaat is dat kan opsporen waar het signaal loopt door de kabel. De kabeltester komt erachter wat de geleiding is van de kabels.

InfraTEL

Er zijn veel verschillende kabeltesters. De kabeltesters kunnen verschillen in nauwkeurigheid en kwaliteit. De beste kabeltester vindt u bij InfraTEL. InfraTEL is een bedrijf dat te boeken staat als een technische groothandel. Bij deze technische groothandel kunt u alles kopen dat nodig is voor een sterke verbinding. Alle benodigdheden een sterke data- en netwerkverbindingen zijn te koop bij InfraTEL. Zo ook de kabeltester.

Met toongenerator

Bij InfraTEL vindt u alleen de beste kabeltesters. Zo kunt een kabeltester kopen dat een frequentie uitzendt via de kabel. Dit signaal kan met een bijbehorende sonde worden uitgelezen. De sonde meet waar het signaal uitgezonden wordt. Een signaal dat zelfs door plafonds, muren en vloeren te meten is. Zo kunnen ook kabels die zijn weggewerkt uitgelezen worden het resultaat daarvan is dat de kabeltester een duidelijk resultaat geeft: of de kabel volledig aangesloten is en werkt of niet.

Neem eens ene kijkje in de webshop van InfraTEL. U vindt hier de beste kabeltester. Voor antwoorden op uw vragen mag u te allen tijde contact opnemen met het personeel van InfraTEL.

OFF

Categories: Internet

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930