Een ergonomische muis, wat is dat nou precies?

Een ergonomische muis, wat is dat nou precies?

Dagelijks werken er ontzettend veel mensen met een muis op hun werk. Als je niet oppast krijgt je op de lange termijn toch lichamelijke klachten doordat je hand vaak in een onnatuurlijke stand zit. Een ergonomische muis kan hier een oplossing voor zijn. Een ergonomische muis is eigenlijk een muis die niet alleen comfortabel aanvoelt, maar ook niet geheel onbelangrijk: gemakkelijk te gebruiken is. Er is dan ook een groot verschil merkbaar met traditionele muizen ook al wordt daar nog op heel veel werkplekken mee gewerkt. Een ergonomische muis herken je vooral aan het ontwerp waar een groot verschil te zien is wanneer je dit ontwerp vergelijkt met de traditionele muis. Ben je benieuwd naar de laatste ins en outs rondom de ergonomische muis? Lees dan snel verder!
Alle voordelen van een ergonomische muis op een rijtje

Je vraagt je misschien af wat nou precies de voordelen zijn van een ergonomische muis ten opzichte van een ‘gewone’ muis? Daar geven wij je graag antwoord op! De muis schijnt toch wel een belangrijke veroorzaker te zijn van RSI-klachten die je met behulp van een ergonomische muis tegengaat. Een voorbeeld van zo’n ergonomische muis is deze. RSI-klachten hebben eigenlijk een combinatie van oorzaken. Dit zijn voortdurend terugkerende statische bewegingen en een eenzijdige belastende houding in combinatie met overmatig gebruik. Daar helpen vermoeidheid en werkstress ook niet aan mee. Maar wat zijn dan de belangrijkste voordelen van de ergonomische muis?
1. Meer ondersteuning voor je hand en/of pols
2. Een natuurlijke(re) houding
3. Betere grip tijdens je dagelijkse werkzaamheden
4. In mindere mate inspanning tijdens het gebruik van je muis
Uiteindelijk zorgt de ergonomische muis voor een betere houding van je arm. Door het speciale ontwerp van een ergonomische muis, ofwel verticale muis, worden je hand, pols, arm en schouder gedwongen een natuurlijke houding aan te nemen.

Masco is de kantoorspecialist met niet alleen een winkel die zich in Amersfoort bevindt, maar zich ook online bevindt met een webwinkel. Bij deze kantoorspecialist kunt u eigenlijk voor alles terecht. Van kantoorartikelen tot kantoormeubelen en van projectinrichting tot de technische dienst. De kantoorspecialist Masco heeft een uitgebreid assortiment met alledaagse kantoorbenodigdheden zoals nietmachines, paperclips, ordners en enveloppen.

ergonomische muis

Auteur: Remon de Goede, IP adres: 94.247.2.183, Website: http://www.masco.nl/kantoormeubelen/bladeren/accessoires/ergonomische-muizen/1615435/index.html

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

OFF

Categories: Webwinkel Tags:

admin


Juni 2022
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930