Een goede kapper vinden in Amsterdam

Amsterdam heeft veel kapperszaken. Maar waar moet je nu opletten om een goede kapper te vinden waar je haar zo goed geknipt en gestyled wordt dat je uiterst tevreden naar huis gaat? Want een goede kapper vind je niet zo maar even, daar moet je echt de tijd voor nemen.

– Wat zijn je wensen.
Heb je speciale wensen op haargebied, zoek dan een kapper die daar aan kan voldoen. Niet elke kapper kan bijvoorbeeld dreadlocks maken, hairextensions zetten of echt krullend haar knippen. Kleuren van het haar is ook een vak apart en moet op een juiste wijze met de goede producten gebeuren en met gevoel.
– Kijk naar de kapper en niet naar de salon.
Het is niet zo dat elke mooie of moderne kapperszaak goede kappers heeft. Het moet niet uitmaken hoe de zaak eruit ziet (hygiëne is wel erg belangrijk) maar hoe de kapper werkt. Vraag naar ervaringen van mensen die naar een kapper zijn geweest, kijk of het haar mooi valt en goed gekleurd is. Op die manier kun je informatie verzamelen.
– Internet is een handig medium.
Ga eens kijken op Google naar "kapper Amsterdam" en lees de reviews. Op die manier kom je meer te weten over een kapper.
– Weet welk bedrag je wilt uitgeven.
Er zijn kappers die voor een luttel bedrag je haar doen maar ook die er een vermogen voor vragen. Weet wat je uit wilt geven aan je bezoek en besef dat het niet altijd zo is dat als het goedkoop is de kapper minder goed is en als je veel geld moet betalen het een goede kapper is. Die vlieger gaat namelijk niet altijd op.

Een goed kapsel valt goed, geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je er goed en verzorgd uitziet.

OFF

Categories: Diensten

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930