Een goede stoel moet aan veel eisen voldoen

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Ergonomische bureaustoel

 

De laatste tijd hebben veel mensen vaak lichamelijke klachten. Deze klachten ontstaan door onoplettendheid en onwetendheid. Dat wil zeggen, de meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat ze in een verkeerde houding werken. En juist de werkvloer is een belangrijk ontstaanspunt van klachten. Mensen die achter een bureau werken moeten een ergonomische bureaustoel hebben om deze klachten tegen te gaan. Als iemand niet goed zit in zijn stoel wordt de wervelkolom overbelast. De klachten die hieruit voortvloeien zijn erg breed. Van rugklachten tot afgeknelde zenuwen.

 

De ergonomische bureaustoel zorgt ervoor dat mensen een gezonde houding aannemen. Een gezonde houding overbelast de wervelkolom niet. De klachten die uit een overbelaste wervelkolom ontstaan zijn dan niet aan de orde.

 

Bij het kopen van een ergonomische bureaustoel moet u op verschillende dingen letten.

 

Alleen een ergonomische stoel is niet genoeg

Een goede ergonomische bureaustoel moet zorgen dat uw zithoogte precies goed is. De zit diepte mag niet te diep zijn, dat zorgt ervoor dat mensen onderuit gaan zitten. De armleggers moeten verstelbaar zijn, omdat een te lage armleuning ervoor zorgt dat mensen onderuitgaan zitten, maar te hoge armleuningen zorgen voor opgetrokken schouders. De rugleuning moet een kleine bolling hebben om de onderrug te ondersteunen.

 

Er zijn nog vele andere eisen waar een stoel aan moet voldoen. Dit zijn slechts enkele kleine eerste stappen op weg naar een goede ergonomische stoel. De stoelen die wij verkopen zijn allemaal verstelbaar zodat ze voor iedereen de juiste zit kunnen bieden.

 

Omdat wij gespecialiseerd zijn in bureaustoelen kunnen wij u helpen met het maken van de meest ergonomische zit voor u. De ergonomische bureaustoelen zijn online te koop bij GIO Meubelen. Wij willen u graag helpen door al onze ervaring met u te delen. Zo koopt u niet alleen een ergonomische bureaustoel, maar de best mogelijke zit.

 

 

OFF

Categories: Artikelplanner

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930