Een informatiezuil die iemands leeftijd kan bepalen

Er bestaan meerdere verschillende informatiezuilen. Zo zijn er ook informatiezuilen die kunnen helpen bij het verschaffen van informatie over iemands identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs. De Informatiezuil kan bekijken hoe oud iemand is, waar hij of zij vandaan komt en of zijn document geldig is. Dit kan van pas komen bij feesten, evenementen, discotheken, cafés of clubs waarbij een minimum leeftijd vereist is. De leeftijd vaststellen levert soms opstoppingen op, er worden rekenfouten gemaakt of mensen legitimeren zich met een vals identiteitsbewijs. De informatiezuil kan dit alles tegengaan en ervoor zorgen dat de procedure sneller en foutloos gaat.

24 ID Check is een bedrijf dat gespecialiseerd is in leveren van apparaten die het legitimeren van mensen vergemakkelijkt. 24ID Check heeft twee verschillende informatiezuilen in het protfolio: de Flightcase Self Service Terminal en de 24ID Check Self Service Terminal. De twee informatiezuilen lijken op elkaar maar hebben beide hun eigen eigenschappen.

De 24ID Check Self Service Terminal is een uitgebreide Terminal die door middel van een CRM systeem accounts kan koppelen aan ID’s, paspoorten of rijbewijzen. Zo kan iemand versleutelde informatie ophalen met zijn legitimatiebewijs ongeacht zijn locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Self Service Terminal op een vliegveld waar mensen hun ticket kunnen ophalen door middel van hun ID. Alleen de mensen die er toe gemachtigd zijn kunnen een ticket uit de informatiezuil krijgen.

De Flightcase Self Service Terminal is een informatiezuil ingepakt in een Flightcase. De informatiezuil is in staat om binnen enkele seconde te bekijken of iemand de minimum leeftijd heeft om toegang tot een evenement te verschaffen. De informatiezuil is zo handig omdat de Flightcase erg stevig is, en daardoor kan de zuil eenvoudig verplaatst worden als dat nodig is. Binnen enkele seconden kan de informatiezuil naar een andere ingang verplaats worden en dat zorgt voor veel mobiliteit.

Bent u zelf opzoek naar een informatiezuil die de leeftijd van iemand kan bepalen? Neem dan vlug contact op met 24ID Check, ze weten antwoord op al uw vragen en helpen u graag verder!

OFF

Categories: Computer

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930