Een keuze maken

Ga je links of ga je rechts, je moet altijd keuzes maken in je leven en dat is de ene keer makkelijker dan de andere keer. Zo is de keuze wat jij ’s ochtends op je brood smeert makkelijk in vergelijking met de keuze voor welke vervolgopleiding jij gaat kiezen. Je kunt allemaal studiekeuzetesten doen en over het antwoord gaan nadenken. Ook ga je naar opendagen en doe je mee aan meeloopdagen. Op dit soort dagen zijn scholen vaak leuker en beïnvloed dat jouw keuze wat je uiteindelijk wilt gaan doen.

Hulp inschakelen met het kiezen

Misschien is het wel goed dat je hulp inschakelt van bijvoorbeeld een adviesbureau. Zij kunnen zich in jouw schoenen verplaatsen en snappen in welke situatie jij je bevindt. Je twijfelt misschien tussen twee opleidingen of bent helemaal de weg kwijt in alle opleidingen die aangeboden worden. Het is namelijk heel bepalend welke studie je gaat doen, je wilt graag snel op de goede plek zitten en natuurlijk  geen vertraging oplopen. Bij een adviesbureau doorloop je een traject waarbij de psychologen jou eerst beter leren kennen en jou steeds verder helpen met de competenties die jij bezit.

Alleen jij kan de juiste keuze maken

Alleen jij weet uiteindelijk wat je écht wilt doen, niemand is perfect en perfectie bestaat ook niet. Er kan wel naar perfectie gestreefd worden en dat is wat Verhoeks & Provily doet, zij gaan jou helpen met je persoonlijke ontwikkeling en zoeken het talent in jou op. VP-Advies is niet alleen gespecialiseerd in het helpen bij de keuze van studie maar ook in je loopbaan, ze doen ook aan assessment en zelfs aan coaching. Bij coaching helpen ze jou om te leren omgaan met stress of hoe je goed een sollicitatiegesprek voert, of als je faalangst hebt dan helpen zij jou ook op weg om hier van af te komen.

OFF

Categories: Artikelplanner

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930