Een nieuwe vloer

Het werd tijd: mijn oude, vertrouwde vloer moest er nu toch echt een keer uit. De vloer zat vol met krassen, vlekken en deuken. Erg zonde, maar ik moest er toch echt aan geloven. De vloer is volledig uitgeleefd en had zijn beste tijd gehad. Ik heb er een hele tijd tegen op gezeten. Een vloer vervangen is namelijk een hele onderneming. Het is natuurlijk niet hetzelfde als even een likje verf over de muren halen. Daarvoor hoef je slechts de meubels en vloer af te plakken. Bij het vervangen van een vloer komt veel meer kijken. Immers: alle meubels staan op je vloer! Lees hier meer over een aantal praktische tips die jou misschien verder kunnen helpen bij het vervangen van je huidige vloer.

Tips

  1. Zoals ik al zei, staan al je meubels op de huidige vloer. Dit is dan ook het grootste obstakel voor het vervangen van je vloer: waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Alles moet eruit. Je bed, kasten, banken, tafels, bureau’s, stoelen, wasmachine’s, noem maar op. Alles moet uit elkaar worden gehaald en in delen opgeborgen worden. Dat brengt mij dan ook naar het volgende punt: Waar sla je al deze spullen in hemelsnaam op? Ik had het geluk dat een vriend van mij een grote schuur had, waar ik voor een paar dagen wel mijn spullen mocht opbergen. Een andere optie voor de minder gelukkigen onder ons, is het huren van een opslagplaats. Dit hoeft helemaal niet zo duur te zijn en als je het leggen van de nieuwe vloer goed plant, heb je de opslagplaats maar een aantal dagen nodig!
  2. De vloer eruit halen is de volgende stap. Dit kan aan het begin even lastig zijn: waar begin je met het openbreken van de vloer? Schakel hiervoor een professional in, indien je bang bent dat je meer kapot maakt dan de vloer alleen.
  3. Ik ben van parket naar laminaat overgestapt. Voornamelijk omdat parket een enorm onderhoudsintensieve vloer is en ik dit circus niet nog eens mee wil maken. Ik heb bij De Laminaat Expert laminaat vloeren bekeken en ben positief verbaasd over de kwaliteit vloeren en de service die Laminaat Expert erbij levert. Zo legt de Laminaat Expert al het laminaat gratis in jouw woning, waardoor het een fluitje van een cent (lijkt)! Nadat het laminaat was gelegd, konden alle meubels
    weer terug van de schuur naar mijn woning. Uiteindelijk viel het dus hartstikke mee!
OFF

Categories: Links

Digikring


mei 2022
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031