Een schone gevel door schoonmaakservice R. de Jong

Laat je Gevel Reinigen door Schoonmaakservice R. de Jong

 

Uw gevel is de voorkant van uw gebouw. Het zonde als juist die niet schoon is. Gelukkig heeft schoonmaakservice R. de Jong al jaren lang ervaring met het schoonmaken van gevels. Wij zijn 35 jaar geleden begonnen in de schoonmaakbranche en daardoor hebben wij veel ervaring. Schoonmaakservice R. de Jong is actief in de omgeving van Oudewater. In al onze werkzame jaren hebben wij geleerd dat we persoonlijke klantbinding ontzettend belangrijk vinden.  Wij willen onze klanten persoonlijk kennen om zo service op maat te kunnen verlenen.

 

Het gevel reinigen doen wij voor vele verschillende bedrijven. Wij hebben dit al gedaan voor schooninstellingen, kantoorgebouwen, bedrijven en zorgcentra. Hier hebben de ervaring opgedaan die we graag gebruiken bij het reinigen van uw gevel.  Heeft u besloten dat Schoonmaakservice R. de Jong uw gevel reinigen moeten? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons op te nemen!

 

Een gereinigde gevel door Schoonmaakservice R. de Jong

 

Iedereen heeft er elke dag mee te maken en uw gevel dus ook: het weer. Uw gevel kan flink belast worden door jarenlange blootstelling aan verschillende weersomstandigheden. De gevelschade kan steeds groter worden en zelfs de fundamenten van uw gebouw aantasten. Daarom moet u vlug actie ondernemen dus laat uw Gevel reinigen.

 

Het reinigen doen wij door middel van een hele moderne hogedrukunit. De hogedrukunit maakt gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en zorgt ervoor dat aanslag van mos, roet, algen en andere vervuiling verwijderd wordt.

Als dat gebeurt is kunnen wij de gevel ook impregneren. Dat impregneren zorgt ervoor dat de vervuiling in de toekomst makkelijker te verwijderen is. Schoonmaakservice heeft al vele gevels behandelt en weet dus bij elke gevel de beste methode toe te passen. Daarnaast hebben wij klanttevredenheid, service en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Wij streven altijd naar het beste resultaat.

 

Wilt u uw gevel laten reinigen door schoonmaakservice R. de Jong? Wij beantwoorden graag al uw eventuele vragen, neem dan contact met ons op!

OFF

Categories: Business

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930