Een spetterende feestlocatie!

Een feestlocatie Zuid Holland

 

Al meer dan 45 jaar is Gasterij Vergeer de ideale locatie voor uw feesten. Gasterij Vergeer is met zijn tijd mee gegaan en beschikt over een prachtige feestzaal die met de modernste apparatuur werkt. Gasterij Vergeer is een van de mooiste feestlocatie Zuid Holland. Gasterij Vergeer is een feestlocatie waar u alle feesten kunt geven. Bruiloften, evenementen, personeelsfeesten, jubilaris, verjaardagen en nog vele andere feesten, bij Gasterij Vergeer kunt u altijd terecht.

 

Gasterij Vergeer is ideaal voor uw feestlocatie Zuid Holland omdat er zoveel mogelijk is. U kunt uw eigen feest aankleden naar uw eigen wensen, en het fijne is, u hoeft alleen maar te komen feesten. Wij voeren al uw ideeën en wensen uit.

 

De feestlocatie beschikt over een zeer professionele keuken. Uit deze keuken komen de beste gerechten. U kunt er dus voor kiezen om eerst een diner te houden, en daarna te gaan feesten. Het kan ook zo zijn dat uw feest het diner is. Of u er dan voor kiest om een menu te serveren of een buffet, het is allemaal aan u.

 

Een uitgebreide locatie voor de mooiste feesten. Wilt u een hapje en een drankje tijdens het feest? Of ziet u meer in een compleet georganiseerd feest met een DJ en een bar? Of toch liever een bandje met rustige muziek terwijl u aan het dineren bent? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alle arrangementen van Gasterij  Vergeer, of kies ervoor om een op maat gemaakte offerte te laten maken met al uw wensen.

 

Neem contact op met Gasterij Vergeer om de opties te bespreken. Hier vindt u de ideale feestlocatie. Zuid Holland is een van de mooiste provincies die het land rijk is, een leuke plek om een spetterend feest te geven dus! De Gasterij bevindt zich in Reeuwijk. Een plaats naast Gouda die goed te bereiken is vanuit Gouda en omstreken.

OFF

Categories: Vrije tijd en Hobby

Digikring


april 2019
M D W D V Z Z
« nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930